فرمانده یگان فضایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران گفت: در نقشهراه ماهوارههای نور، پیشرفتهتر از «ماهواره نور ۳» را نیز داریم و گام بعدی ما پرتاب «ماهواره نور ۴» است.
به گزارش مشرق، سردار علی جعفرآبادی فرمانده یگان فضایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران امشب در برنامه خط مقدم که از شبکه سوم سیما پخش شد، گفت: بیشتر فعالیتهای فرماندهی فضایی در حوزه پشتیبانی از ردههای دیگر سپاه در حوزه اطلاعات شناسایی مخابراتی، ارتباطات و فرماندهی کنترل خلاصه میشود.
وی افزود: در حوزه مخابرات نیز به همین شکل است شما دو کاربر را در حوزه تجاری در نظر بگیرید که ماهواره میتواند ارتباط شما را برقرار کند یا ارتباطات بک دور شرکت مخابرات را ایجاد کند. همین ماهواره میتواند ارتباطات دو واحد نظامی را برقرار کند و یا فرماندهی کنترل را در سطح یک جغرافیا انجام دهد. وی افزود: اگرچه اولین نمونه ماهواره بر که سپاه با نام قاصد ساخت در مرحله اول از سوخت مایع و در مراحل دوم و سوم از سوخت جامد بهره میبرد ولی بلافاصله نقشه راه اصلی ما آغاز شد که ماهوارهبر قائم ۱۰۰ بخشی از آن است که همه مراحل آن سوخت جامد است.
وی افزود: ما در این زمینه با سایر کشورهای دارای صنعت فضایی مانند هند یک تفاوت داریم. کشور هند در این زمینه با ساخت یک فیلم نشان داده که فناوری موتورهای سوخت جامد را از آمریکا، موتورهای سوخت مایع از فرانسه و موتورهای سرمازا یا کرایوژنیکها پا را از روسیه دریافت کرده است. وی افزود: البته غربیها مشاهده کردند از این راه جوابی نمیگیرند و به همین دلیل دست به اقدامات دیگری زدند که یکی از این اقدامات قرار دادن اسم بنده در لیست تحریمهای اتحادیه اروپا و آمریکا بوده است. یکی از دلایل آنها برای تحریم، ارتباط دادن جنگ روسیه و اوکراین بوده که خودشان هم میدانند که یک نیرنگ، فریب و حقه است.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
ششمین پرتاب موشک «استارشیپ» در ۱۸ نوامبر خواهد بودشرکت «اسپیسایکس» تاریخ ۱۸ نوامبر را برای پرتاب بعدی موشک بزرگ «استارشیپ» هدف قرار داده است.
Consulte Mais informação »
اعلام زمان پرتاب ششمین پرتاب موشک «استارشیپ»شرکت «اسپیسایکس» تاریخ ۱۸ نوامبر را برای پرتاب بعدی موشک بزرگ «استارشیپ» هدف قرار داده است.
Consulte Mais informação »
اولین گام ایران برای رسیدن به منظومه ماهوارهای «دونما»با پرتاب ۲ ماهواره کوثر و هدهد، ایران اولین گام برای رسیدن به شکلگیری منظومه ماهوارهای «دو نما» را پشت سر خواهد گذاشت
Consulte Mais informação »
انتظار ایرانیان برای دستیابی به موفقیت بعدی در چرخه فضایی با پرتاب ماهواره بر سیمرغعضو هیأت علمی دانشکدگان علوم و فنآوریهای میانرشتهای دانشگاه تهران با اشاره به پرتابهای موفق دو پرتابگر سیمرغ و قائم ۱۰۰ با محمولههایی با وزن نسبتاً قابل استفاده برای کارهای عملیاتی در سال گذشته گفت: هرچند بهنظر موفقیت پرتابگر قائم ۱۰۰، قابل اعتماد است؛ اما باید تا موفقیت بعدی ماهوارهبر(پرتابگر) سیمرغ منتظر پرتاب بعدی آن بود.
Consulte Mais informação »
ژاپن یک ماهواره ارتباطی نظامی پرتاب کردژاپن در چهارمین پرواز موشک H3 خود، یک ماهواره ارتباطی نظامی را پرتاب کرد.
Consulte Mais informação »
یک ماهواره نظامی در چهارمین پرواز موشک ژاپن پرتاب شدژاپن در چهارمین پرواز موشک H3 خود، یک ماهواره ارتباطی نظامی را پرتاب کرد.
Consulte Mais informação »