انتظار ایرانیان برای دستیابی به موفقیت بعدی در چرخه فضایی با پرتاب ماهواره‌ بر سیمرغ

Brasil Notícia Notícia

انتظار ایرانیان برای دستیابی به موفقیت بعدی در چرخه فضایی با پرتاب ماهواره‌ بر سیمرغ
Brasil Últimas Notícias,Brasil Manchetes
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 59 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 27%
  • Publisher: 63%

عضو هیأت علمی دانشکدگان علوم و فن‌آوری‌های میان‌رشته‌ای دانشگاه تهران با اشاره به پرتاب‌های موفق دو پرتابگر سیمرغ و قائم ۱۰۰ با محموله‌هایی با وزن نسبتاً قابل استفاده برای کارهای عملیاتی در سال گذشته گفت: هرچند به‌نظر موفقیت پرتابگر قائم ۱۰۰، قابل اعتماد است؛ اما باید تا موفقیت بعدی ماهواره‌بر(پرتابگر) سیمرغ منتظر پرتاب بعدی آن بود.

محمدحسین برزگری‌بافقی، عضو هیأت علمی دانشکدگان علوم و فن‌آوری‌های میان‌رشته‌ای دانشگاه تهران، در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که ایران از کشورهای صاحب چرخه فضایی بوده که توانایی پرتاب و ساخت ماهواره را دارد، اظهار کرد: موفقیت در پرتاب خصوصاً در کلاس حاضر پرتابگرهای ایران، به‌نوعی آغاز فعالیت جدی فضایی محسوب می‌شود.

وی با بیان این‌که یکی از این فن‌آوری‌ها در این تفکیک‌بندی فضا و ماهواره‌هاست، در ادامه خاطرنشان کرد: در این‌باره صرفاً وضع قوانین کارآمد نبوده و کشور چه در سطح دولتی و چه در سطح شرکت‌های خصوصی باید در این زمینه و توسعه فن‌آوری پویاتر، چابک‌تر و دست و دل بازتر عمل کند و نگاه اقتصادی و رقابتی چه در سطح ملی و چه در سطح بین‌المللی نیز به شکل جدی دنبال کند.

این متخصص هوا و فضا، با بیان این‌که ماهواره با توجه به کشف، ایجاد و انتقال داده‌های متنوع این امکان را فراهم می‌کند با استفاده از داده‌های آن که تاکنون ناشناخته بوده و در دسترس نبوده، ابزارهای مدیریتی و تصمیم‌گیری و ... افزایش یابد، در ادامه اظهار کرد: از نمونه آن می‌توان به داده‌های موقعیت‌یابی اشاره کرد.

این عضو هیأت علمی دانشکدگان علوم و فن‌آوری‌های میان‌رشته‌ای دانشگاه تهران، افزود: این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که توجه به فن‌آوری کاسته شده و نیروی انسانی اهمیت چندانی نداشته باشد. این موضوع تنها مختص به حوزه فضایی نبوده اما مدت‌هاست در حال رخ دادن است و در سال‌های اخیر شدیدتر شده است.برزگری، در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که حوزه فضا تنها به دو بخش پرتابگر و ماهواره تقسیم نمی‌شود، در ادامه توضیح داد: بخش مهم آن که با عنوان کاربردهای فضاپایه شناخته می‌شود بخش اقتصادی‌تر حوزه فضایی است.

Resumimos esta notícia para que você possa lê-la rapidamente. Se você se interessou pela notícia, pode ler o texto completo aqui. Consulte Mais informação:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes

Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.

ماموریت جدید اروپا برای تماشای سوختن یک ماهوارهماموریت جدید اروپا برای تماشای سوختن یک ماهوارهیک ماهواره «آژانس فضایی اروپا» در سال ۲۰۲۷ پرتاب خواهد شد تا سوختن خود را هنگام بازگشت به زمین به نمایش درآورد.
Consulte Mais informação »

اولین ماهواره چینی با قابلیت استفاده مجدد به زمین بازگشتاولین ماهواره چینی با قابلیت استفاده مجدد به زمین بازگشتاین ماهواره که «شیجیان-۱۹» نام دارد در تاریخ ۲۷ سپتامبر از مرکز پرتاب ماهواره جیوکوان بر روی موشک لانگ مارچ ۲دی(Long March 2D) پرتاب شد.
Consulte Mais informação »

چین از اولین لباس فضایی‌ خود برای سفر به ماه رونمایی کردچین از اولین لباس فضایی‌ خود برای سفر به ماه رونمایی کردچین از اولین طراحی لباس فضایی خود برای فرود بر ماه پرده‌برداری کرد و با این کار برنامه‌های خود برای فرود انسان بر ماه تا سال ۲۰۳۰ به سمت جلو پیش برد.
Consulte Mais informação »

ماهواره ظفر ۱ دانشگاه علم‌وصنعت آماده پرتاب قرار گرفت/ ساخت ظفر ۲ تا سال آیندهماهواره ظفر ۱ دانشگاه علم‌وصنعت آماده پرتاب قرار گرفت/ ساخت ظفر ۲ تا سال آیندهرئیس دانشگاه علم و صنعت از ساخت ماهواره ارتباطی ظفر ۱ خبر داد و گفت: فرایند ساخت این ماهواره در دانشگاه به اتمام رسیده و در مرحله پرتاب قرار دارد.
Consulte Mais informação »

ماهواره ظفر ۱ دانشگاه علم و صنعت آماده پرتاب قرار گرفت/ ساخت ظفر۲ تا سال آیندهماهواره ظفر ۱ دانشگاه علم و صنعت آماده پرتاب قرار گرفت/ ساخت ظفر۲ تا سال آیندهرئیس دانشگاه علم و صنعت از ساخت ماهواره ارتباطی ظفر ۱ خبر داد و گفت: فرایند ساخت این ماهواره در دانشگاه به اتمام رسیده و در مرحله پرتاب قرار دارد.
Consulte Mais informação »

ماهواره ظفر ۱ دانشگاه علم‌وصنعت آماده پرتاب قرار گرفت/ ساخت ظفر۲ تا سال آیندهماهواره ظفر ۱ دانشگاه علم‌وصنعت آماده پرتاب قرار گرفت/ ساخت ظفر۲ تا سال آیندهرئیس دانشگاه علم و صنعت از ساخت ماهواره ارتباطی ظفر ۱ خبر داد و گفت: فرایند ساخت این ماهواره در دانشگاه به اتمام رسیده و در مرحله پرتاب قرار دارد.
Consulte Mais informação »



Render Time: 2025-02-24 17:59:08