مهدی برقی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در محیط دانشگاه علاوه بر کسب درآمد برای ۱۱ نفر دیگر از هم دانشگاهی های خود فرصت شغلی ایجاد کرد.
امروزه اهمیت گیاهان دارویی و شناساندن نقش حیاتی آن ها در پیشبرد اهداف ملی، منطقه ای و جهانی برای تحقق سلامت، خودکفایی دارویی، ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی بر کسی پوشیده نیست. گیاهان دارویی به عنوان ذخایر و گنجینه های ژنتیکی کیانی می تواند بزرگ ترین ثروت ملی برای هر کشوری به عنوان یکی از تولیدات مهم در بخش کشاورزی محسوب شود.
مهدی برقی ۲۲ ساله متولد تهران دانشجو مقطع کارشناسی ارشد رشته باغبانی، گرایش گیاهان دارویی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان هستم. در حال حاضر در زمینه تولید نشاء و پرورش گیاهان دارویی فعال هستم. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اولین دانشگاه علوم کشاورزی در کشور که از زیرساختهای خوبی بهرمند است و استان گلستان به خاطر تنوع اقلیمی، میکروکلیماها و اراضی زراعی وسیع، پتانسیل خوبی برای کشت و پرورش گیاهان دارد و شرایط خوبی برای پیشرفت افراد فعال در این حوزه رقم میزند.قبل از ورود به دانشگاه در زمینه تکثیر و پرورش گیاهان فعالیت داشتم ولی از سال ۱۴۰۱ به بعد روی گیاهان دارویی به صورت متمرکز شروع به کار کردم.
کشت گیاهان دارویی در کشور ما هنوز به طور کامل مکانیزه نشده و بخش زیادی از فعالیتها دستی و توسط کارگران انجام میشود با در نظر گرفتن هزینههای کارگری، آبی یا دیم بودن کشت، نوع گیاه کشت شده، میزان و کیفیت آب در دسترس، بازار فروش و همه اموال اثرگذار بر سود حاصل از کشت میزان درآمد میتواند از ۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان در هکتار متغیر باشد.پرورش علمی و اصولی گیاهان دارویی با راهبری کارشناسان خبره همراه با پیادهسازی تکنیکهای باعث ارتقاء اقتصاد، رفاه و سلامت مردم منطقه خواهد شد.
خِشت اول در این فرایند در اختیار داشتن ذخایر ژنتیکی و ژنتوتیپهای برتر از گیاهان مورد نظر است. در محصولات باغی و زراعی ارقام اصلاح شدهی زیادی در دسترس است ولی در حوزه گیاهان دارویی جای کار زیادی در زمینهی اصلاح، بیوتکنولوژی و ثبت ارقام سازگار با شرایط اقلیمی هر منطقه وجود دارد. در وهلهی اول نشاء و نهال لیبلدار و بذر گواهی شده نیاز است که کشاورز بتواند بیشترین عملکرد کمی و کیفی را داشته باشد.
در حلقهی بازار و بازاریابی هم مانند کشت و پرورش، مطالعه، بررسی و تحلیل نیاز است. فرآوردههای تولیدی گیاهان دارویی یا برای بازارهای داخلی هستند یا بازارهای خارجی. هر یک از این بازارها نیازها، مشخصات و استانداردهای خود را دارند و اگر بدون تحلیل جدی وارد بازار شویم این زنجیره تکمیل نخواهد شد. ورود تعاونیها و تشکلهای منسجم در زمینهی تولید، انبارداری، بازاریابی و صادرات گیاهان دارویی هم به بهبود شرایط بازار این محصولات کمک خواهد کرد.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
بورسیه برترین دانشگاه لهستان به دانشجویان فلسطینیدانشگاه ورشو (برترین موسسه آموزش عالی در لهستان) به ۲۶ دانشجوی فلسطینی با عنوان «همبستگی و مشارکت در ساختن آیندهای بهتر»، بورسیههای تحصیلی ارائه کرده است.
Consulte Mais informação »
دستگیری خشونتآمیز دانشجویان در تجمع حامیان فلسطین در دانشگاه سیدنیتجمع دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه وسترن سیدنی با ورود نیروهای پلیس و امنیتی به خشونت کشیده شد و در این میان، دو دانشجوی معترض توسط نیروهای پلیس دستگیر شدند.
Consulte Mais informação »
صندوق ملی محیط زیست و دانشگاه علوم و تحقیقات تفاهمنامه امضا کردندصندوق ملی محیط زیست و دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در زمینه اجرای طرحهای پژوهشی مشترک در راستای کاهش آلودگی و جلوگیری از تخریب محیط زیست، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
Consulte Mais informação »
اضافه شدن تصاویر ماهوارهای به سامانه جامع پایش محیط زیسترئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به کاربردهای ماهواره در محیط زیست از اضافه شدن تصاویر ماهوارهای در سامانه جامع پایش محیط زیست خبر داد.
Consulte Mais informação »
همایش ملی «جغرافیا و پایداری محیط» در کرمانشاه برگزار میشوددومین همایش ملی جغرافیا و پایداری محیط با محوریت مدیریت و مسائل مربوط به آب، در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار خواهد شد.
Consulte Mais informação »
رتبهبندی استانها براساس شاخصهای عدالت آموزشی/ نیاز به احداث ۱۴ میلیون مترمربع فضای آموزشی جدیدوزیر آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت توجه به عدالتآموزشی، به رتبهبندی استانهای کشور براساس ۲۰ شاخص اصلی با مبنای عدالت در آموزش و پرورش اشاره کرد.
Consulte Mais informação »