از وقتی که چین در سال ۱۹۷۸ تصمیم گرفت که درهایش را بگشاید و دست به اصلاحات اقتصادی بزند، میانگین سالانه تولید ناخالص داخلی این کشور بیش از ۹ درصد بوده است.
ضربه ناشی از همهگیری ویروس کرونا به اقتصادی که آن روز دیگر به یکی از موتورهای رشد جهانی تبدیل شده بود باعث شد که این کشور شاهد کمترین رشد سالانه خود در چند دهه باشد – ۲.۲ درصد در سال ۲۰۲۰.
یکی از این کاربران به خاطر «بیکاری بلندمدت و بدهی» درخواست کمک میکرد. شخص دیگری هم سرمایه خود را در بازار بورس از دست داده بود و دوست داشت بداند که آیا دولت آمریکا میتواند «تعدادی موشک به ما بدهد تا بازار بورس شانگهای را بمباران کنیم» یا نه.
خانم تائو میگوید «بیش از ۶۰ درصد ثروت خانوارها در چین در بخش مسکن انباشته شده است. وقتی قیمت مسکن پایین میآید، اصلا عجیب نیست که مردم در خرج و مخارج خود محافظهکارتر شوند، مخصوصا مردمان طبقه متوسط. برای مثال، یکی از نشانههای مشخص کاهش قابل توجه مصرف لوازم خانگی بزرگ است.»مشکلات بازار مسکن چین پیامدهای زیادی دارد، چرا که این بخش یک سوم اقتصاد این کشور است.
دولتهای محلی که برای ساخت زیرساخت وامهای عظیم گرفتهاند و برای کسب درآمد زمینفروشی کردهاند هم با فشارهای فزایندهای روبهرو شدهاند. او به بیبیسی گفت که «اقدام چین برای متوازن کردن آن الگو به این معنی است که ما قطعا شاهد نوعی اصلاح بازار خواهیم بود. شبیه ماشین عظیمی است که خسته شده است، و بعضی از اجزای آن هم دارند ترک میخورند.»وقتی چین در سال ۲۰۱۰ از نظر تولید ناخالص داخلی دومین اقتصاد بزرگ دنیا شد، صحبتهای زیادی درباره پیشی گرفتنش از ایالات متحده شد و خیلیها عقیده داشتند که تنها موضوع نامشخص زمان وقوع این اتفاق است.
پروفسور لی چنگ، بنیانگذار مرکز چین معاصر و دنیا در دانشگاه هنگ کنگ و رئیس سابق مرکز چین در موسسه بروکینگز در واشنگتن، میگوید «بلی، اما احتمالا چند سالی طول خواهد کشید.»پروفسور لی توضیح میدهد که ایالات متحده نیز آینده نامشخصی دارد، از جمله نتیجه انتخابات ریاستجمهوری در پایان سال جاری. پروفسور اندرو مرتا، مدیر مرکز پژوهش جهانی چین در دانشگاه جان هاپکینز در آمریکا، معتقد است که رهبری چین هم شاید در این زمینه تردید داشته باشد.
پروفسور لی هم هشدار میدهد که «هر کسی که بخواهد بر سر تایوان جنگ راه بیاندازد، چه سیاستگذاران در چین باشند، چه در آمریکا یا تایوان، بهتر است عمیقا تامل کند؛ این جنگ تفاوت زیادی با اوکراین خواهد داشت.» «دوم، کاهش تعداد جهانگردان چینی به مقصدهای اصلی ضربه خواهد زد و بعید است که تعداد جهانگردان چینی در آینده نزدیک به سطح پیش از همهگیری برگردد.»
بانک جهانی در سال ۲۰۲۲ با انتشار گزارشی اعلام کرد که چین بزرگترین طلبکار دوجانبه برای مالدیو، پاکستان و سریلانکا است.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
افتخار میکنم که سرمربی چین شدم/ هدف ما صعود به جام جهانی استسرمربی تیم ملی فوتبال چین گفت: خیلی افتخار میکنم که سرمربی تیم چین شدم و صعود به جام جهانی هم هدف نهایی ماست.
Consulte Mais informação »
واکنش چین به اظهارات پوتین درباره استفاده از سلاح هستهایسخنگوی وزارت خارجه چین به اظهارات رئیسجمهور روسیه درباره استفاده از تسلیحات هستهای واکنش نشان داد.
Consulte Mais informação »
آیا چین برنده جنگ در اوکراین است؟رید استاندیش گزارشگر رادیو اروپای آزاد با تمرکز بر موضوعات چین و اروسیاست.
Consulte Mais informação »
جدال چین و آمریکا بر سر خودروهای برقی؛ پکن به سازمان تجارت جهانی شکایت کردچین روز سهشنبه با طرح شکایت از آمریکا در سازمان تجارت جهانی، واشنگتن را به پرداخت یارانه «تبعیض آمیز» در بازار خودروهای برقی متهم کرد.
Consulte Mais informação »
خطاهای فاحش آذری جهرمی درباره آمار رشد اقتصادیرئیس امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به اظهارنظر آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت گذشته درباره آمار رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۲ توضیحاتی را ارائه داد.
Consulte Mais informação »
هشدار به اصولگرایان: اختلافات بر مشارکت مردم در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۴ اثر میگذاردروزنامه جوان با اشاره به اظهارات اخیر رهبری به اصولگرایان هشدار داد که اختلافات را کنار بگذارند.
Consulte Mais informação »