با استفاده از فناوری شرکت اینتگریتدگرافن، نانوحسگری ساخته شده که میتواند با دقت بالا و بدون نیاز به باتری، اسیدلاکتیک را شناسایی کند.
به گزارش ایسنا، دانشمندان دانشگاه بث، با همکاری شرکت اینتگریتدگرافن موفق به ساخت نوع جدیدی از حسگرهای شیمیایی شدند که میتواند اسیدلاکتیک را شناسایی کند. این حسگر نیاز به الکترود مرجع یا باتری ندارد. این حسگر هزینه کمتری داشته و زمان نگهداری آن نیز بسیار طولانیتر از حسگرهای رایج است. همچنین نسبت به حسگرهای آنزیمی به سادگی قابل کوچکسازی است. این فناوری میتواند امکان استفاده از حسگر را برای جاهایی که دسترسی به فناوری سخت است، سادهتر کند.
این حسگر قادر به تشخیص اسید لاکتیک، یک محصول جانبی تولید شده توسط بدن هنگام متابولیزه کردن کربوهیدراتها یا گلوکز، در حین ورزش است. مقادیر بالای اسید لاکتیک با خطر بیهوشی و رفتن به کما و همچنین از دست دادن اندامهای بدن همراه است. در حال حاضر، اسید لاکتیک اغلب با آزمایش آنزیمی اندازهگیری میشود که ماندگاری محدودی داشته و به تجهیزات حسگری مبتنی بر باتری نیاز دارد. در عوض این نوع جدید شیمیایی حسگری اسید لاکتیک با یک روش شیمیایی کار میکند که در آن از یک الکترود فوم گرافنی استفاده میشود. محصول پرچمدار اینتگریتدگرافن، GII-Sens یک الکترود زیستی برای تشخیص بیماری در انسان است که از مواد حسگری سنتی بهتر است و باعث میشود آزمایشهای مقرون به صرفهتر و قابل تکرار با حساسیت بسیار بالاتر توسعه یابند.
به نقل از ستاد نانو، هنگامی که لاکتات به حسگر متصل میشود، باعث تغییر در سیگنال الکتریکی فوم گرافنی میشود. بنابراین، فوم با اندازهگیری تغییرات در شارژ الکتریکی GII، سطح کم اسید لاکتیک را بدون مصرف آن تشخیص میدهد و امکان نظارت بر تغییرات را فراهم میآورد. پروفسور فرانک مارکن از محققان دانشگاه بث میگوید: درست همانطور که کارت اعتباری شما برای کار به منبع تغذیه خارجی احتیاج ندارد، این حسگر وقتی لاکتات به آن متصل میشود میتواند یک جریان الکتریکی کوچک و قابل اندازهگیری ایجاد کند.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
برگزاری دوباره انتخابات کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی/ رسولی رئیس شد، تفتیان رای نیاورد!در پی اعتراض یکی از ورزشکاران، انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون دوومیدانی با حمایت وزارت ورزش و جوانان مجدد برگزار شد.
Consulte Mais informação »
واکسن آزمایشی «اچ. آی. وی» با موفقیت پادتن موثر را در بدن انسان برانگیخت + فیلمتهران- ایرنا- آزمایشهای بالینی اولیه انجام شده با یک واکسن جدید فرمولبندی شده جدید «اچ آی وی» حاکی از توانایی آن در تولید پادتنهای کمیاب در بدن داوطلبان بوده است.
Consulte Mais informação »
رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات در شورای شهر/۲۲ هزار مکاتبه شورا با شهرداری در دوره ششماز سامانه پایش اجرای مصوبات در صحن علنی شورای شهر تهران رونمایی شد.
Consulte Mais informação »
دلیل اینکه برخیها عاشق جویدن یخ هستند، چیست؟پاگوفاژی (تمایل مکرر به خوردن یخ) میتواند با کمبود آهن در بدن مرتبط باشد.
Consulte Mais informação »
بهترین برنامه غذایی برای ورزشکارانتنوع، تعادل و تناسب از اصول مهم در یک رژیم غذایی سالم برای ورزشکاران، هستند.
Consulte Mais informação »
از غده پروانهای شکل بدن در برابر اشعه ایکس محافظت کنیدیک کارشناس پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر بر ضرورت محافظت از غده پروانهای شکل بدن در برابر اشعه ایکس تأکید کرد.
Consulte Mais informação »