چین هم اکنون به طور کامل از هوش مصنوعی در مدیریت و نگهداری شبکه حمل ونقل ریلی خود استفاده می کند.
به گزارش مشرق، به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این راه آهن سریع السیر به وسعت ۴۵ هزار کیلومتر، بزرگترین شبکه ریلی جهان است که در پکن به وسیله یک سیستم هوش مصنوعی کنترل می شود.
به گفته لیو دائون یکی از مهندسان ارشد در مرکز بازرسی زیرساخت«گروه دولتی ریلی چین» این سیستم کارآمد است. و در این باره نوشته است: چنین روندی به تیم های حاضر در محل کمک می کند بازرسی های دوباره و تعمیرات را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهند. در سال گذشته با کمک هوش مصنوعی تعداد اختلالات کوچک در خطوط ریلی سریع السیر چین تا ۸۰ درصد کاهش یافت. علاوه بر آن هیچ یک از خطوط ریلی سریع هشداری درباره کاهش سرعت به دلیل اختلال در مسیر دریافت نکردند.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
همکاری ایران و روسیه در حوزه «اخلاق هوش مصنوعی»توافقنامه همکاری با موضوع «اخلاق هوش مصنوعی» بین ستاد توسعه فناوریهای هوش مصنوعی و رباتیک ایران و کمیسیون اخلاق هوش مصنوعی روسیه به امضا رسید.
Consulte Mais informação »
استفاده از بمب هستهای، راه حل هوش مصنوعی در مواجهه با تنش هامدلهای مختلف هوش مصنوعی (AI)، بهکارگیری بمبهای هستهای را راه حلی بهتر و قاطعتر برای رفع تنش در برابر مذاکره کشورها با یکدیگر میدانند.
Consulte Mais informação »
نگرانی از مصرف شدید آب برای توسعه فناوری هوش مصنوعیاستفاده رو به افزایش شرکتهای عمده فناوری جهانی از حجم زیادی از آب برای خنک کردن مراکز دادههایی که با تکیه به هوش مصنوعی کار میکنند، نگرانیها را افزایش داده است.
Consulte Mais informação »
نخستین قانون در جهان برای تنظیم مقررات استفاده از هوش مصنوعی در اتحادیه اروپا به تصویب رسیدپارلمان اتحادیه اروپا روز چهارشنبه نخستین مجموعه قوانین نظارتی جهان را برای تنظیم مقررات استفاده از هوش مصنوعی، که در خط مقدم سرمایهگذاری فناوری است، تصویب کرد.
Consulte Mais informação »
چگونه تصاویر دستکاریشده را تشخیص دهیمدر دنیایی که میتوان تصاویر را با تنها چند دکمه به صورت دیجیتالی تغییر داد یا کاملا با هوش مصنوعی از هیچ ایجاد کرد، اطمینان به چشمهایمان دارد سختتر و سختتر میشود.
Consulte Mais informação »
هوش مصنوعی چگونه به جستوجو برای یافتن حیات فرازمینی کمک میکندبه گفته بیل دایاموند چیزی میان ۱۰ تا ۵۰ میلیارد کره بالقوه قابل سکونت در کهکشان ما وجود دارد. این، کار او را خیلی مشکل میکند.
Consulte Mais informação »