همکاری محققان دانشگاه امیرکبیر و روسیه در زمینه اکتشاف معادن آهن

Brasil Notícia Notícia

همکاری محققان دانشگاه امیرکبیر و روسیه در زمینه اکتشاف معادن آهن
Brasil Últimas Notícias,Brasil Manchetes
  • 📰 IRNA_1313
  • ⏱ Reading Time:
  • 61 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 28%
  • Publisher: 63%

تهران- ایرنا- اکتشاف معادن آهن با بهره گیری از رفتار مغناطیسی و تخمینگر شبکه عصبی مصنوعی حاصل همکاری مشترک محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه تومسک روسیه است.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مجله مینرالز از انتشارات ام‌دی‌پی‌آی منتشره در بازل سوئیس/ MDPI مقاله ای علمی درباره تحقیقات مشترک دانشمندان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه پلی تکنیک تومسک در زمینه اکتشاف معادن و زمین شناسی منتشر کرده است.

پژوهش یادشده حاصل تحقیقات دکتر عادل شیرازی و دکتر عارف شیرازی در مقطع فوق دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر است که با نظارت پروفسور اردشیر هزارخانی استاد تمام این دانشگاه و همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه پلی تکنیک تومسک انجام شده است. نتایج تحقیقات مشترک دانشمندان ایرانی و روسی نشان می دهد بر اساس رفتار مغناطیسی در منطقه توت و بهره گیری از شبکه عصبی مصنوعی، می توان میزان رادیواکتیویته معادن آهن را برآورد کرد. نتیجه این تحقیقات در ژورنال بین المللی مینرالز منتشر شد.

این محققان با استفاده از روش خوشه‌بندی K-means، رفتار دو متغیر قدرت میدان مغناطیسی و رادیواکتیویته را مطالعه و یک رابطه ریاضی برای تحلیل رفتار این دو متغیر نسبت به یکدیگر ارائه کردند. علاوه بر این، الگوی رفتار مغناطیسی در منطقه که شامل افزایش و سپس کاهش شدت میدان مغناطیسی زمین نسبت به شدت رادیواکتیویته بود نشان داد امکان تعمیم نتایج مطالعات مغناطیس سنجی بدون تکرار رادیومتری در این ناحیه و مناطق مجاور وجود دارد.

شیرازی در این باره گفت: این موضوع ما را بر آن داشت تا با استفاده از آمارهای ریاضی و روش‌های مبتنی بر تحلیل شبکه‌ عصبی داده‌های چند بعدی را تفسیر کنیم. در این پژوهش، شبکه‌ عصبی به‌عنوان ابزاری مهم تخمین و یادگیری ماشین برای پردازش سریع داده‌های بزرگ و تفسیر سریع آن‌ها و پیش‌بینی اطلاعات مورد استفاده قرار گرفت.

Resumimos esta notícia para que você possa lê-la rapidamente. Se você se interessou pela notícia, pode ler o texto completo aqui. Consulte Mais informação:

IRNA_1313 /  🏆 6. in İR

Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes

Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.

همکاری محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و روسیه در زمینه اکتشاف معادن آهنهمکاری محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و روسیه در زمینه اکتشاف معادن آهناکتشاف معادن آهن با بهره گیری از رفتار مغناطیسی و تخمینگر شبکه عصبی مصنوعی حاصل همکاری مشترک محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و روسیه است.
Consulte Mais informação »

توسعه فناوری‌های هوایی و ساحلی در سایه همکاری وزارت صمت با دانشگاه امیرکبیرتوسعه فناوری‌های هوایی و ساحلی در سایه همکاری وزارت صمت با دانشگاه امیرکبیردر راستای توسعه فناوری‌های ساحلی و هوایی تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی امیرکبیر و وزارت صمت به امضا رسید.
Consulte Mais informação »

سفیر روسیه : همکاری مسکو و کابل در زمینه امنیت غذایی و فراورده های نفتی در حال توسعه استسفیر روسیه : همکاری مسکو و کابل در زمینه امنیت غذایی و فراورده های نفتی در حال توسعه استتهران-ایرنا- دیمیتری ژیرنوف سفیر روسیه در افغانستان گفت که همکاری های کابل و مسکو در زمینه امنیت غذایی و فراورده های نفتی در حال توسعه است.
Consulte Mais informação »

همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با سازمان فنی و حرفه‌ای استان تهرانهمکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با سازمان فنی و حرفه‌ای استان تهراندانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای توانمندسازی مهارتی دانشجویان و اشتغال پایدار برای آنها تفاهم نامه همکاری با اداره آموزش فنی حرفه ای منعقد کرد.
Consulte Mais informação »

همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با سازمان فنی و حرفه‌ای استان تهرانهمکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با سازمان فنی و حرفه‌ای استان تهراندر راستای توانمندسازی مهارتی دانشجویان و اشتغال پایدار برای آنها دانشگاه صنعتی امیرکبیر تفاهم نامه همکاری برای برگزاری دوره‌های مهارت آموزی امضا کردند.
Consulte Mais informação »

محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ثبت جهانی شدمحققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر ثبت جهانی شدنتایج تحقیقات پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه بررسی کلوخههای آسفالتین در جریان درهم لوله در یکی از مهم‌ترین ژورنال‌های بین‌المللی با ضریب تاثیر ۱/۱۵ منتشر شد.
Consulte Mais informação »



Render Time: 2025-02-24 21:57:18