با همکاری جهاد دانشگاهی و دانشگاه مازندران نشست «هوش مصنوعی، انتخاب آزادانه و تفکر آگاهانه» در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه مازندران برگزار شد.
دبیر کارگروه هوش مصنوعی و مطالعات میانرشتهای دانشگاه مازندران ۲۲ مهر ماه در دانشگاه مازندران اظهار کرد: ستاد هوش مصنوعی و رباتیک چند سال اخیر زیر مجموعه معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور تشکیل شد ولی اکنون با تشکیل سازمان هوش مصنوعی زیر نظر رئیسجمهور فعالیت دارد.
مهران رضایی، با تاکید بر پرداختن به اصل گفتمانسازی هوش مصنوعی، توصیه کرد: هر کس با توجه به جایگاهی که دارد به کارکرد هوش مصنوعی در حوزه خود بپردازد بیشک بحث هوش مصنوعی جزو علوم در مرز دانش و لبه علم است و جهاد دانشگاهی ورود بسیار خوبی در هوش مصنوعی داشته و در آینده نزدیک اتفاقات خوبی در حوز هوش مصنوعی در دانشگاه رخ خواهد داد.
در ادامه این نشست حضوری که ۱۵۰ نفر به صورت برخط این مباحث را دنبال میکردند محمد قربانی، کارشناس ارشد فلسفه و کلام اسلامی به ارائه مباحث خود پرداخت و گفت: ما جزو اولینها هستیم که درباره جبر و اختیار هوش مصنوعی کار میکنیم. وی افزود: دو دیدگاه جبر جهانی و جبر نوروفیزیولوژیکی وجود دارد که معتقدین به جبر جهانی بر این باورند که سراسر هستی در جبر است و تمام آینده ما توسط گذشته ما تعیین شده و انیشتین جزو معتقدین به جبر جهانی بود.
کارشناس ارشد فلسفه و کلام اسلامی بیان کرد: جبر نوروفیزیولوژیکی بر این باور است که باورها، افکار، عواطف، احساسات و تمام ویژگیهای شخص، آن را به سمت انتخاب سوق میدهد و ما برده افکار و احساساتمان هستیم.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
رتبه ۱۷ ایران در تولید علم هوش مصنوعی و ۷۰ در کاربردرئیس شورای تخصصی هوش مصنوعی گفت: ایران در تولید علم هوش مصنوعی رتبه هفدهم را دارد، اما در زمینه توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در رتبههای ۷۰ تا ۹۰ قرار دارد.
Consulte Mais informação »
آغاز فراخوان دریافت مقاله در اولین همایش بینالمللی هوش مصنوعی و کاربردهای آن در کشاورزیرئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان از آغاز فراخوان دریافت مقاله در اولین همایش بین المللی هوش مصنوعی و کاربردهای آن در کشاورزی خبر داد.
Consulte Mais informação »
نسل چهارم فناوری در کارگاههای ناایمناستاد دانشگاه شهید بهشتی بر ضرورت استفاده از فناوریهای نسل چهارم در حوزه اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و واقعیت مجازی برای ارتقای سطح ایمنی کار بهویژه در معادن تأکید کرد.
Consulte Mais informação »
با هوش مصنوعی ماسهشناس آشنا شویدسیستم هوش مصنوعی جدید «دانشگاه استنفورد»، تحلیل سریع و دقیقی را از دانههای ماسه ارائه میدهد که میتوان از آنها در زمینشناسی، باستانشناسی و علوم قانونی استفاده کرد.
Consulte Mais informação »
با فناوریهای نسل چهارم صنعت حوادثی مثل معدن طبس قابل پیشگیری استاستاد دانشگاه شهید بهشتی بر ضرورت استفاده از فناوریهای نسل چهارم در حوزه اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی و واقعیت مجازی برای ارتقاء سطح ایمنی کار به ویژه در معادن تاکید کرد.
Consulte Mais informação »
مدیران ارشد دیجیکالا: درآینده هوش مصنوعی مارکتینگ را متحول میکندصبح امروز رویداد «علوم داده و هوش مصنوعی از پنجره مارکتینگ و برندینگ» از سلسله رویدادهای دانش تا تجربه دیجیکالا در دانشگاه امیر کبیر برگزار شد.
Consulte Mais informação »