معمای کشف‌ باستانی «تلسکوپ فضایی جیمز وب» حل شد

Brasil Notícia Notícia

معمای کشف‌ باستانی «تلسکوپ فضایی جیمز وب» حل شد
Brasil Últimas Notícias,Brasil Manchetes
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 37 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 18%
  • Publisher: 63%

فیزیکدانان «دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید» در پژوهش جدیدی، به پاسخ‌ پرسش‌های خود درباره یک کهکشان باستانی دست یافتند که «تلسکوپ فضایی جیمز وب» آن را در سپتامبر گذشته کشف کرده بود.

به نقل از ساینمگ، «تلسکوپ فضایی جیمز وب» در سپتامبر گذشته یک کهکشان باستانی بزرگ را کشف کرد. پژوهشگران عقیده داشتند این کهکشان زمانی شکل گرفته که کیهان فقط یک چهارم سن کنونی خود را داشته است. آنها در کمال تعجب دریافتند که «حلقه اینشتین» با این کهکشان مرتبط است. دلیل این است که کهکشان «JWST-ER1g» مانند یک لنز عمل می‌کند و به خم شدن نور ساطع‌شده از یک منبع دوردست می‌انجامد. سپس، این نور به صورت یک حلقه ظاهر می‌شود.

«هاله ماده تاریک» یک هاله از ماده نامرئی است که در کهکشانی مانند JWST-ER1g نفوذ کرده و آن را احاطه کرده است. اگرچه ماده تاریک هرگز در آزمایشگاه‌ها شناسایی نشده است اما فیزیکدانان مطمئن هستند ماده تاریک که ۸۵ درصد از کل ماده جهان را تشکیل می‌دهد، وجود دارد. «داننگ یانگ» پژوهشگر مقطع فوق دکتری دانشگاه کالیفرنیا، ریورساید و یکی از پژوهشگران این پروژه گفت: JWST-ER1g که ۳.۴ میلیارد سال پس از «انفجار بزرگ» شکل گرفت، یک فرصت عالی را برای یادگیری در مورد ماده تاریک فراهم می‌کند. این کهکشان یک لنز قوی و منحصربه‌فرد است زیرا یک حلقه اینشتین کامل دارد که از آن می‌توانیم اطلاعات ارزشمندی را درباره جرم کل درون حلقه به دست بیاوریم. این یک گام حیاتی برای بررسی کردن ویژگی‌های ماده تاریک است.

Resumimos esta notícia para que você possa lê-la rapidamente. Se você se interessou pela notícia, pode ler o texto completo aqui. Consulte Mais informação:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes

Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.

«تلسکوپ فضایی جیمز وب» عناصر یخی سازنده حیات را کشف کرد«تلسکوپ فضایی جیمز وب» عناصر یخی سازنده حیات را کشف کرد«تلسکوپ فضایی جیمز وب» عناصر یخی سازنده حیات را کشف کرده است که در اطراف ستاره‌های نوزاد می‌چرخند.
Consulte Mais informação »

تلسکوپ‌هایی که قرار است از «جیمز وب» هم جلو بزنند!تلسکوپ‌هایی که قرار است از «جیمز وب» هم جلو بزنند!دانشمندان می‌خواهند تلسکوپ‌هایی را برای قرار گرفتن روی ماه بسازند تا زاویه دید گسترده‌تری را نسبت به «تلسکوپ فضایی جیمز وب» ارائه دهند.
Consulte Mais informação »

چرا تلسکوپ «جیمز وب» لحظه آغاز جهان را رصد نمی‌کند؟چرا تلسکوپ «جیمز وب» لحظه آغاز جهان را رصد نمی‌کند؟تلسکوپ فضایی جیمز وب یکی از پیشرفته‌ترین تلسکوپ‌هایی است که تاکنون ساخته شده است. برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی جیمز وب بیش از ۲۵ سال پیش آغاز شد و تلاش‌ها برای ساخت و ساز آن بیش از یک دهه طول کشید. در روز ۲۵ دسامبر سال ۲۰۲۱ این تلسکوپ به فضا پرتاب شد و ظرف یک ماه به مقصد نهایی خود یعنی ۹۳۰ هزار مایل دورتر از زمین رسید.
Consulte Mais informação »

تلسکوپ «جیمز وب» به شکار سیارات فراخورشیدی تازه‌ متولدشده می‌رودتلسکوپ «جیمز وب» به شکار سیارات فراخورشیدی تازه‌ متولدشده می‌رودستاره‌شناسان با استفاده از تلسکوپ فضایی جیمز وب (JWST) در حال شکار سیاراتی هستند که در حال شکل‌گیری در اطراف ستارگان نوزاد هستند. این تلسکوپ فضایی قدرتمند داده‌ها را به سرعت، اما به نوعی غیرمنتظره ارائه داد.
Consulte Mais informação »

برترین تصویر تلسکوپ «جیمز وب» از نگاه کاربرانبرترین تصویر تلسکوپ «جیمز وب» از نگاه کاربرانهفته گذشته، جیمز وب در صفحه اینستاگرام خود از کاربران خواست که به تصویر مورد علاقه خود که توسط ابزار مادون قرمز میانی جیمز وب ثبت شده است، رای دهند و اکنون نتایج به دست آمده برنده را مشخص کرده است.
Consulte Mais informação »

راز مرگ یک کهکشان جوان: کشف جیمز وبراز مرگ یک کهکشان جوان: کشف جیمز وبدر یک کشف شگفت‌انگیز، تلسکوپ فضایی جیمز وب پرده از روی یک کهکشان باستانی برداشته که در زمانی نه چندان دور پس از انفجار بزرگ متولد شده و سپس به طور ناگهانی از تشکیل ستاره‌های جدید باز ایستاده است.
Consulte Mais informação »



Render Time: 2025-02-25 23:31:35