مشکل واردات نهاده‌های دامی چیست؟/ مطالباتی که نادیده گرفته می‌شود

Brasil Notícia Notícia

مشکل واردات نهاده‌های دامی چیست؟/ مطالباتی که نادیده گرفته می‌شود
Brasil Últimas Notícias,Brasil Manchetes
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 51 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 24%
  • Publisher: 63%

دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دام و طیور علاوه بر پرداختن به چالش‌های موجود در مسیر واردات نهاده‌های دامی اظهار کرد: آخرین میزان واردات نهاده‌های دامی تا انتهای شهریور ماه سال جاری بدون در نظر گرفتن دانه سویا، ۷ میلیون و ۴۴۳ هزار تن به ارزش حدود ۲ میلیارد و ۶۶۵ میلیون دلار بوده است.

به گزارش ایسنا، یکی از مهم‌ترین مسائل مطرح شده طی سالیان اخیر انحصار واردات نهاده‌های دامی به کشور است که برخی معتقدند تنها در انحصار تعداد محدودی از شرکت‌ها است و به‌صورت سلیقه‌ای به تولیدکنندگان واگذار می‌شود و همین موضوع مشکلات بسیاری را در بازار دام و طیور ایجاد می‌کند، اما به گفته فعالان این حوزه، هیچ انحصاری در واردات وجود ندارد و همین امر در بازار مرغ و تخم مرغ مشهود است که به ثبات رسیده‌ایم به گونه‌ای که هیچ کشوری در دنیا توانایی رقابت با ایران را ندارد.

وی ادامه داد: متاسفانه در برخی مواقع در دولت سیزدهم سیاست‌های خلق الساعه و غیر کارشناسی اتخاذ می‌شد که انتظار می‌رود در دولت چهاردهم با آسیب شناسی نقاط ضعف از امتداد مسیر برخی از این معضلات و بسط آن به سایر حلقه‌های زنجبره تا مصرف کننده جلوگیری شود. دبیر اتحادیه وارد کنندگان نهاده‌های دام و طیور ادامه داد: امیدواریم که با استمرار دولت چهاردهم و تغییرات مدیریتی که در سطوح مختلف مدیران ارشد و میانی دستگاه‌های اجرایی ایجاد خواهد شد، مسوولیت‌پذیری در بدنه دولت که در اوج تحریم‌ها مستلزم شجاعت خاصی است، بروز کند.

دریافت عوارض از کالای مصرف شده! کلامی تصریح کرد: همچنین تصویب و ابلاغ عوارض جدید از ابتدای تیر ماه سال جاری تحت عنوان عوارض از قلم افتاده و عطف به ماسبق کردن دریافت آن از ابتدای سال جاری و آن هم برای نهاده‌ای که توزیع شده و به مصرف تولید رسیده و در نهایت به صورت محصولات پروتئینی مصرف شده از دیگر مشکلات این صنعت است که می‌تواند در نهایت تاثیر زیادی در افزایش قیمت کالاهای استراتژیک پروتئینی داشته باشد، چرا که برای نهاده‌های دام و طیور در طول سال حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان بار مالی دارد.

Resumimos esta notícia para que você possa lê-la rapidamente. Se você se interessou pela notícia, pode ler o texto completo aqui. Consulte Mais informação:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes

Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.

آمریکا مدعی دور زدن تحریم‌های اتمی روسیه توسط چین شدآمریکا مدعی دور زدن تحریم‌های اتمی روسیه توسط چین شدآمریکا مدعی است که چین تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه را در زمینه ممنوعیت واردات اورانیوم در بخش صنایع اتمی، نادیده گرفته و دور زده است.
Consulte Mais informação »

ماجرای «شراره» و ضرورتی که نادیده گرفته می‌شودماجرای «شراره» و ضرورتی که نادیده گرفته می‌شودمحمد مهدی خاتمی که به تازگی اجرای نمایش «شراره» را در مشهد آغاز کرده، بر ضرورت اجرای نمایش در استان‌های گوناگون تاکید کرد.
Consulte Mais informação »

صرفه‌جویی ۲۵ میلیون دلاری در واردات محصولات فرآوری شده دامی/ سهم ۱۷ درصدی ایران از صادرات شیر و لبنیات در قاره آسیاصرفه‌جویی ۲۵ میلیون دلاری در واردات محصولات فرآوری شده دامی/ سهم ۱۷ درصدی ایران از صادرات شیر و لبنیات در قاره آسیاواردات فرآورده‌های دامی به واسطه پژوهش‌های صورت گرفته در تکنولوژی‌های فرآوری، طی ۱۰ سال گذشته ۲۵ میلیون دلار کاهش نشان می‌دهد.
Consulte Mais informação »

ضرورت ساخت انبار برای نهاده‌های دامی عشایر تهران برای زمستانضرورت ساخت انبار برای نهاده‌های دامی عشایر تهران برای زمستانمدیر امور عشایر استان تهران گفت: ساخت انبار نهاده‌های دامی عشایر جهت ذخیره سازی در فصل زمستان امری ضروری است.
Consulte Mais informação »

ارز اختصاصی به واردات خودرو از محل ارز آزاد استارز اختصاصی به واردات خودرو از محل ارز آزاد استوزیر صمت در جمع خبرنگاران بر تامین نهاده‌های مورد نیاز تولید در صنایع به ویژه صنعت خودرو تاکید کرد و منبع ارز واردات خودرو را ارز آزاد عنوان کرد.
Consulte Mais informação »

دیگر نمی‌توان از رؤیای توهم‌آمیز نتانیاهو حمایت کرددیگر نمی‌توان از رؤیای توهم‌آمیز نتانیاهو حمایت کردنخست‌وزیر پیشین فرانسه تاکید کرد که دیگر نمی‌توان جنایت‌هایی را که در خاورمیانه رخ می‌دهد، نادیده گرفت.
Consulte Mais informação »



Render Time: 2025-02-25 07:39:23