مراسم نکوداشت منصوره ثابت زاده، پژوهشگر آیین و موسیقی نواحی ایران و ملل با حضور هنرمندان موسیقی سنتی و نواحی برگزار شد.
با اقدامات کوتاهمدت نمیتوان آلودگی هوا را از بین برد/ اقدامات برای حمل و نقل عمومی تهران بسیار کمتر از نیاز شهر استبدون تولید ثروت، هیچ تغییر معناداری در وضعیت فعلی ایجاد نخواهد شد/ درآمد ملی کشور برای تغییرات اقتصادی و اجتماعی کافی نیست/ به سیاستهای اجتماعی برای کاهش فقر و نابرابری نیاز داریمبه گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی ، مراسم نکوداشت منصوره ثابت زاده ، پژوهشگر آیین و موسیقی نواحی ایران و ملل، شنبه ۱۷ آذر در تماشاخانه مهر با حضور هنرمندان موسیقی سنتی و نواحی...
ایشان خادم روابط فرهنگی ایران و تاجیکستان هستند و از خداوند برایشان آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون در تحقیق و پژوهش را خواستاریم.در ادامه برنامه «حمیدرضا نوربخش» مدیرعامل خانه موسیقی گفت: در طول ربع قرنی که خانه موسیقی ایران تأسیس شده است و فعالیت دارد، عزیزان و دلسوزانی بودهاند که به استحکام و پیشرفت این بنا کمک کردند.
ما رنگین کمانی از شمال تا جنوب، از شرق تا غرب گوهرهای ارزشمندی از نسلهای گذشته موسیقی داشتیم که الان نیستند و به مدد پژوهشگرانی، از جمله خانم ثابت زاده بخشی از اینها ثبت و ضبط شده است و من از حوزه هنری که به این مهم همت گماشتند و از خانم ثابتزاده تجلیل کردند، سپاسگزارم.
وی ادامه داد: در حوزه موسیقی نواحی ما کمتر اساتید و متخصصانی داریم که عمر در این حوزه بگذارند چراکه چرخه اقتصادی چندان جذابی ندارد. در این میان اما کسانی هستند که همچون منصوره ثابت زاده عاشقاند و دل در گرو هویت ملی دارند و پای میراث ملی ایستادهاند. در ادامه، «جهانگیر نصری اشرفی» طی سخنانی اظهار داشت: دو نکته خیلی مهم که ما باید بدانیم این است که اولا موسیقیهای قومی چیست و دوم اینکه چه اهمیتی دارد.
مرآتی اظهار کرد: در موسیقی اقوام این رابطه ژنتیک دیده میشود پس هنر بزرگ در این حوزه باید ذائقه تشخیص داشته باشد و گرنه افراد آسیبزننده میشوند. در موسیقی کسانی که نخبه هستند میتوانند این امر را تشخیص دهند و این نخبهها دارای عشق درونی هستند. سعید جعفرزاده که دیگر سخنران این مراسم بود به بازگویی خاطرهای پرداخت و گفت: سال ۱۳۷۹ وقتی جوان ۱۷ سالهای بودم که تازه به تهران آمده بودم و در دانشگاه علمی کاربردی موسیقی وقتی همه دانشجویان میرفتند تمرین آواز میکردم.
ثابت زاده؛ فعال به اندازه یک وزارتخانه در ادامه قطب الدین صادقی، نویسنده، پژوهشگر وکارگردان تئاتر نیز اظهار داشت: موسیقی و رقص هنرهای مظلومی هستند. بخش بزرگ موسیقی ایران، موسیقی اقوام است که هیچ کس عظمت و ارزشهای عاطفی تاریخی و نمادی آن را نمیشناسد در حالی که این بخش بزرگ فرهنگ موسیقایی فرهنگ کشور ماست.
منضوره ثابت زاده منصوره ثابت زاده
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
مراسم نکوداشت ایرج رامینفر برگزار شدنکوداشت پنجاه و دو سال فعالیت هنرى ایرج رامینفر با استقبال مخاطبان و حضور جمعی از چهرههای فرهنگ و هنر، عصر دوشنبه ۵ آذر در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
Consulte Mais informação »
«صنعت موسیقی»؛ نمایشگاهی که هرکس ساز خودش را میزندسجاد محمدیان دومین نمایشگاه صنعت موسیقی مدتی قبل در برج میلاد برگزار شد.
Consulte Mais informação »
کارگران به خاطر محدودیتها سمت تشکلها نمیآیندمراسم سالروز تصویب قانون کار در خانه کارگر تبریز برگزار شد.
Consulte Mais informação »
مراسم سالروز تصویب قانون کار ۱۴۰۳ در زاهدانمراسم گرامیداشت سالروز تصویب قانون کار در خانه کارگر سیستان و بلوچستان برگزار شد.
Consulte Mais informação »
کتاب «تاریخ شفاهی زندگی شهدای هستهای» رونمایی شدمراسم رونمایی کتاب تاریخ شفاهی زندگی شهدای هستهای برگزار شد.
Consulte Mais informação »
عواید یک نمایش منجر به آزادسازی دو زندانی جرایم مالی شدمراسم آزادسازی دو زندانی جرایم مالی روز پنجشنبه یک آذر ماه باحضور لیلا اوتادی برگزار شد.
Consulte Mais informação »