معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه باتوجه به ورود مسافران از کشورهای همسایه انتظار ورود بیماری تب دانگ به کشور را داشتیم، استراتژی مناسب به منظور مقابله با این بیماری را آموزش نیروهای متخصص و عموم مردم دانست.
به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی در نشست تخصصی «آئدس، اقدامات و راهکارها» که در هرمزگان برگزار شد، اظهار داشت: اخیرا به دلیل افزایش موارد ابتلا به بیماری در کشور امارات، تعدادی از مسافران مبتلا پس از تشخیص به کشور منتقل شدند.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به توافقات سازمان پدافند غیرعامل، وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه برای اختصاص بودجه مجزا به موضوع مقابله با تب دانگی در کشور، گفت: استان هرمزگان باتوجه به اینکه تمامی مراحل قبل و بعد از مشاهده پشه آئدس، تشخیص بیماری و انتقال داخلی را دارد، میتواند نمونه خوبی از نظر آموزشی برای بیماریهای منتقله از آئدس در سطح کشور باشد؛ بنابراین هرمزگان از نظر تجهیزات آزمایشگاهی و آموزش نیروهای انسانی میتواند برای کنترل مناسب آئدس در کشور کمککننده باشد.
وی با تاکید بر اینکه باید به افرادی که میخواهند از کشور خارج شوند در مورد بیماریهای شایع در کشور مقصد اطلاعاتی ارائه شود، خاطرنشان کرد: مسافرانی که به کشور وارد میشوند باید از نظر بیماری رصد شوند و در مورد آزمایش و نحوه مواجهه با بیماری آگاه شوند. بنابر اعلام وزارت بهداشت، فرشیدی یادآور شد: همچنین نیاز داریم در این زمینه قوانین بازدارنده داشته باشیم و برای از بین نبردن محلهای زیست پشه آئدس جریمه تعیین شود.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
علائم بیماری تب دانگ چیستاهواز - ایرنا - مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر مرکز بهداشت خوزستان علائم بیماری تب دانگ از طریق نیش پشه آئدس را تشریح کرد.
Consulte Mais informação »
موردی از بیماری تب دانگ در استان زنجان گزارش نشده استرئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: پشه آئدس و ابتلا به بیماری تب دانگ در استان زنجان دیده نشده است.
Consulte Mais informação »
پشه آئدس و تب دانگ؛ توصیه وزارت بهداشت به مسافران کشورهای حاشیه خلیج فارسمدیر دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت با هشدار نسبت به پشه آئدس و بیماری «تب دانگ» بویژه در کشورهای حاشیه خلیج فارس، به مسافران این کشورها توصیه کرد که هنگام بازگشت به کشور و در صورت بروز تب یا سایر علایم بیماری تب دانگ، بلافاصله به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.
Consulte Mais informação »
هشدار درباره تب دانگ و علائم این بیماریرئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز عنوان کرد: مهمترین اقدام برای جلوگیری از استقرار پشه ناقل بیماری تب دانگ ( پشه مهاجم آئدس ) بهسازی محیط و از بین بردن آبهای راکد که زیستگاه مناسب این پشه است، در محل زندگی است.
Consulte Mais informação »
تب دنگی چیست و چرا در مورد شیوع آن نگرانی به وجود آمده؟اخیرا گونه مهاجمی از پشه در ۱۳ کشور اتحادیه اروپا ازجمله فرانسه، اسپانیا افزایش پیداکرده و کارشناسان گسترش این پشه را بالا رفتن تعداد مبتلایان به تب دنگی در اروپا مرتبط دانستهاند.
Consulte Mais informação »
ثبت ۹۲ ابتلا به تب دنگ در کشور / سمپاشی وزارت بهداشت علیه پشه آئدسمعاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به پشه آئدس و بیماری تب دنگ بویژه در کشورهای حاشیه خلیج فارس، از شناسایی ۹۲ مورد این بیماری در کشور خبر داد و ضمن توصیه به مردم، درباره اقدامات انجام شده جهت جلوگیری از وفور پشه آئدس توضیح داد.
Consulte Mais informação »