از آنجایی که تامین امنیت غذایی از اولویتهای دولت سیزدهم بوده و اولین سند ملی دانشبنیان امنیت غذایی کشور نیز در این دولت تصویب و ابلاغ شده است و معاونت علمی ریاست جمهوری نیز با ایجاد ستاد تخصصی در بخش کشاورزی و تدوین سندی جامع در این حوزه، عزم خود را جزم کرده تا با افزایش حمایت از دانشبنیانهای کشاورزی، نفوذ حداکثری انواع و اقسام فناوری کاربردی...
به گزارش ایسنا، بخش کشاورزی در جهان یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی است که به شکل مستقیم با امنیت غذایی و سلامت جامعه در ارتباط است و از نقش بسیار مهم در توسعه و استقلال کشورها برخوردار است.
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری نیز در اوایل سال ۱۴۰۲ در دولت مردمی سیزدهم با راهاندازی «ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی» و تدوین سندی جامع با رویکرد توسعه زیستبوم نوآوری، فناوری و توسعه بازار اقتصاد دانشبنیان در حوزه غذا و کشاورزی ذیل سند شورای عالی انقلاب فرهنگی و برنامهریزی دقیق برای اجرای آن، عزم خود را جزم کرده تا ضمن افزایش دانشبنیانهای این بخش، نفوذ حداکثری انواع و اقسام فناوریهای کاربردی در حوزه کشاورزی را گسترش دهد.
جایگاه ایران برای تولید محصولات اصلی در دوران شهید رئیسی در جایگاه برتر دنیا قرار گرفت، به طوری که ایران در سال ۲۰۲۲ به عنوان سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا شناخته شده و انتظار میرود همین جایگاه را حفظ کند. همچنین بهمن ماه سال ۱۴۰۲ در رویداد برترینهای دانشبنیان بخش کشاورزی که به همت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی معاونت علمی برگزار شد، تفاهم نامه همکاری مشترک بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان با وزارت کشاورزی در زمینه افزایش ضریب نفوذ دانش و فناوری با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی منعقد شد.
به گفته قائم مقام ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی معاونت علمی ریاستجمهوری، این ستاد تصمیم گرفت ذیل سند اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی، یک سند تکمیلی و مجزا برای فناوریهای تحول زا در حوزه امنیت غذایی تدوین کند، فناوریهای تحول زا فناوریهایی هستند که میتوانند بر اساس نوآوریهای جدیدی که در دنیا به کار میرود، تحول ایجاد می کنند.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
در دولت سیزدهم دسترسی مردم به مدیران آسان بود و این ویژگی باید صیانت شودسخنگوی هیات دولت گفت: در دولت سیزدهم دسترسی مردم به عموم مدیران آسان بود و این راه به عنوان یک ویژگی دولت سیزدهم باید تداوم داشته باشد و از آن صیانت شود.
Consulte Mais informação »
مروری بر دستاوردهای دولت سیزدهم در بخش کشاورزیرئیس سازمان جهاد کشاورزی استان به تشریح برخی دستاوردهای دولت سیزدهم در بخش کشاورزی پرداخت.
Consulte Mais informação »
۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی در سیستان و بلوچستان محقق شدسرپرست سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: یکهزار و ۳۰۰ طرح بخش کشاورزی به همت دولت سیزدهم در بخشهای مختلف کشاورزی این استان محقق شد.
Consulte Mais informação »
هفت هزار تُن آبزیان پرورشی در قم تولید شدقم - ایرنا - مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در دولت سیزدهم حدود هفتهزار تُن انواع آبزیان پرورشی در قم تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
Consulte Mais informação »
قطار پیشرفت کشور در دولت سیزدهم شتاب بیشتری گرفتفرماندار کاشمر گفت: قطار پیشرفت کشور در دولت سیزدهم شتاب بیشتری گرفت.
Consulte Mais informação »
جهش سرمایهگذاری خارجی در کرمانشاه در دولت سیزدهمدر دولت سیزدهم تحولات جدی در حوزه سرمایهگذاری خارجی در کرمانشاه رخ داد و اولین سرمایهگذاری صنعتی خارجی استان در این دولت به بهرهبرداری رسید.
Consulte Mais informação »