روزنامه اصولگرای فرهیختگان سرنوشت سبد رای در دور دوم انتخابات ریاستجمهوری را بررسی کرده است.
برای جلیلی و پزشکیان در وهله اول این موضوع اهمیت دارد که چقدر بتوانند پایگاه رای خود را حفظ کنند، بهطور طبیعی رای ایدئولوژیک چسبندگی بیشتری به فرد دارد، از این منظر جلیلی یک مزیت نسبی دربرابر پزشکیان خواهد داشت. مساله دوم برای جلیلی اضافه کردن از سبد رای قالیباف است. در سبد رای قالیباف آن بخش ایدئولوژیک و بخش مذهبی سنتی احتمالا خیلی راحتتر به رای جلیلی اضافه خواهد شد، اما او برای جذب رای طبقه متوسط از سبد قالیباف باید تلاش بیشتری کند.
نکته دیگر تجربه دور دوم انتخابات 84 است. در آن سال بخشی از مشارکتکنندگان در دور اول در دور دوم شرکت نکردند و این غیبت عموما به بدنه غیرایدئولوژیک برمیگشت. پزشکیان ضمن تلاش برای حفظ سبد خود تلاش خواهد کرد با بزرگ کردن رای منفی رقیب در موضوعات سیاسی اجتماعی به میزان مشارکت از کانال تحریمیها اضافه کند. کاری که در این لحظه برآورد میشود خیلیساده نباشد. آیا با انتخاباتی شبیه 84 روبهرو هستیم؟ این سوال مهمی است که بعدا درباره آن بیشتر خواهیم نوشت.
دور دوم 84 صحنه تصمیمگیری درخصوص نه به هاشمی بهعنوان بخشی از وضع موجود بود. اینجا در صحنه 1403 سوال نخست این است وضع موجود کدام است؟ دولت سوم روحانی یا دولت دوم رئیسی؟ نتایج مرحله اول نشان داد پاسخ یکپارچهای درباره این سوال وجود ندارد. نکته قابلتامل دیگر اینکه در آن انتخابات هاشمی چهرهای مصرف شده و غیربکر بود؛ چیزی شبیه قالیباف امسال اما پزشکیان و جلیلی هیچ کدام به شهرت و آزمونشدگی هاشمی 84 نیستند و هر دو نسبتا بکر محسوب میشوند.
نکته سوم به مهارتهای سیاستورزی و رتوریک احمدینژاد بهعنوان فاتح دور دوم آن سال برمیگردد و به نظر میرسد در این ماجرا نه جلیلی و نه پزشکیان حتی نزدیک به احمدینژاد 84 هم نیستند؛ فلذا 1403 فقط در به دور دوم رفتن انتخابات شبیه 84 است و نه چیزی دیگری و قصه خودش را دارد.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
دومین مناظره انتخابات ریاستجمهوری ایران؛ حملات تند لفظی زاکانی و پورمحمدی به نامزدهامسعود پزشکیان، محمدباقر قالیباف، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضیزادههاشمی و مصطفی پورمحمدی، شش کاندیدای این دوره از انتخابات، به سوالاتی در زمینه اقتصاد پاسخ میدهند.
Consulte Mais informação »
معرفی روسای ستادهای سه کاندیدای ریاست جمهوری در خوزستانتا امروز از میان کاندیداهای ریاست جمهوری، روسای ستادهای مسعود پزشکیان، محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی در خوزستان منصوب شدند.
Consulte Mais informação »
اعلام نام شش نامزد تایید صلاحیت شده انتخابات از سوی رسانه های حکومتیخبرگزاری های حکومتی ایران از تایید صلاحیت سعید جلیلی، محمد باقر قالیباف، مسعود پزشکیان، علیرضا زاکانی، مصطفی پورمحمدی و امیرحسین قاضی زاده هاشمی در انتخابات ریاست جمهوری خبر دادند.
Consulte Mais informação »
مواضع پورمحمدی و پزشکیان از یک آبشخور است؛ جلیلی دقیق است و قالیباف ثروت!جواد لاریجانی تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: مواضع پورمحمدی و پزشکیان از یک آبشخور است. اگر به آرایش سیاسی نگاه کنید ترکیب ۴ و دوتایی وجود دارد. مثلاً آقای پزشکیان و آقای پورمحمدی حرفهایشان را که گوش دادم از لحاظ مواضع به هم نزدیک هستند و از یک آبشخور هستند.
Consulte Mais informação »
در مناظره نمایندگان ستادهای انتخاباتی سه کاندیدای ریاست جمهوری در اراک چه گذشت؟مناظره نمایندگان ستادهای مسعود پزشکیان، محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.
Consulte Mais informação »
مناظره نمایندگان پزشکیان، جلیلی و قالیباف در دانشگاه علوم و تحقیقات +فیلمنمایندگان مسعود پزشکیان، محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی کاندیداهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در یک مناظره انتخاباتی در دانشگاه آزاد شرکت کردند.
Consulte Mais informação »