پوکی استخوان یا استئوپروز، با تخریب زیرساخت بافت استخوانی شکنندگی استخوانها را افزایش میدهد؛ سالانه از ۵.
دکتر کوروش نعمانی کارشناس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر مرکز بهداشت خوزستان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به برگزاری هفته ملی سلامت استخوان از ۲۸ مهرماه تا ۴ آبانماه اظهار کرد: قدرت استخوانهای بدن را دو عامل اصلی تراکم استخوان و کیفیت استخوان تعیین میکند. پوکی استخوان یک بیماری عمومی استخوان است که با توده استخوانی پایین و تخریب زیرساخت بافت استخوانی و در پی آن افزایش شکنندگی و مستعد شکستگی شدن همراه است.
وی بیان کرد: انجام معاینه بالینی و گرفتن شرح حال و ارزیابی عوامل خطر ابتلا به پوکی استخوان در همه افراد بالای ۵۰ سال توصیه میشود. در همه زنان بالای ۶۵ سال و مردان بالای ۷۰ سال حتی بدون داشتن عوامل خطر باید ارزیابی تراکم استخوان انجام شود.نعمانی عنوان کرد: بسیاری از عواملی که منجر به بروز پوکی استخوان میشود قابل اصلاح است. میتوان با اصلاح سبک زندگی از بروز پوکی استخوان پیشگیری کرد یا در صورت ابتلا، عوارض آن از جمله شکستگی را کنترل کرد.
نعمانی با بیان اینکه حداکثر توده استخوانی تا سنین ۲۵ تا ۳۰ سال به وجود میآید، گفت: تغذیه سالم از جمله مصرف ویتامین D، کلسیم، پروتئین، میوه، سبزی و حبوبات، پرهیز از مصرف فستفود، نمک و نوشابه، فعالیت فیزیکی و ورزش بیشتر، خودداری از مصرف دخانیات و الکل در افزایش این بانک استخوانی نقش دارند.کارشناس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر مرکز بهداشت خوزستان گفت: با افزایش جمعیت سالمندان در بسیاری از کشورهای جهان، شیوع استئوپروز و بروز شکستگی ناشی از آن رو به افزایش است.
نعمانی گفت: به دنبال شکستگی لگن، ۴۰ درصد افراد هرگز قادر نخواهند بود بدون کمک راه بروند و حدود ۸۰ درصد افراد نمیتوانند فعالیتهای اولیه مانند خرید روزانه را به طور مستقل انجام دهند.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
افزایش پوکی استخوان با مصرف این نوشیدنی گرماز افراط در نوشیدن قهوه برای پیشگیری از افزایش کلسترول و پوکی استخوان، خودداری کنید.
Consulte Mais informação »
مصرف چه مواد غذایی جلوی «پوکی استخوان» را میگیرد؟یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف مواد غذایی که سرشار از کلسیم باشند و همچنین دریافت مکمل ویتامین D برای جلوگیری از پوکی استخوان بسیار موثر است.
Consulte Mais informação »
شایعترین پیامد پوکی استخوان، شکستگی استمعاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار کرد: مهمترین و شایعترین پیامد پوکی استخوان، شکستگی است که به طور شایعتری در مچ دست، لگن و مهره های کمری رخ می دهد.
Consulte Mais informação »
پوکی استخوان در نیمی از جمعیت کشور / وضعیت دستگاههای سنجش تراکم استخوانرئیس اداره بیماریهای عضلانی_اسکلتی دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت، پوکی استخوان را بیماری خاموش و مرتبط با افزایش سن خواند و ضمن تشریح عوامل زمینهساز ابتلا به این بیماری و چگونگی کنترل آن، گفت: تصور میکنیم که بیش از نیمی از جمعیت کشور یعنی یک نفر از هر دو نفر به پوکی استخوان یا کمبود ماده معدنی استخوان، دچار باشند.
Consulte Mais informação »
پوکی استخوان در نیمی از جمعیت کشور / وضعیت دستگاههای سنجش تراکم استخوانرئیس اداره بیماریهای عضلانی اسکلتی دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت، گفت: تصور میکنیم که بیش از نیمی از جمعیت کشور یعنی یک نفر از هر دو نفر به پوکی استخوان مبتلا باشند.
Consulte Mais informação »
غربالگری پوکی استخوان در کشور اجرا میشودتهران - ایرنا - رئیس اداره بیماریهای عضلانی - اسکلتی دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت از اجرای طرح غربالگری پوکی استخوان در کشور خبر داد
Consulte Mais informação »