دیده‌بان حقوق بشر: سرکوب نظام‌مند بهائیان ایران در حیطه «جنایت علیه بشریت» است

Brasil Notícia Notícia

دیده‌بان حقوق بشر: سرکوب نظام‌مند بهائیان ایران در حیطه «جنایت علیه بشریت» است
Brasil Últimas Notícias,Brasil Manchetes
  • 📰 RadioFarda_
  • ⏱ Reading Time:
  • 117 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 50%
  • Publisher: 51%

سازمان دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد اثر انباشته‌شدهٔ چندین دهه سرکوب نظام‌مند از سوی جمهوری اسلامی محرومیت تعمدی و شدید بهائیان از حقوق بنیادین خود و در حیطه «جنایت علیه بشریت» است.

سازمان دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد اثر انباشته‌شدهٔ چندین دهه سرکوب نظام‌مند از سوی مقامات جمهوری اسلامی، محرومیت تعمدی و شدید بهائیان از حقوق بنیادین خود است و در حیطه «جنایت علیه بشریت» قرار می‌گیرد.

همچنین دیده‌بان حقوق بشر که در نیویورک مستقر است، در فاصله ماه مه ۲۰۲۲ تا مارس ۲۰۲۳، با ۱۴ بهائی مصاحبه کرده که بعضی از آن‌ها در ایران زندگی می‌کردند و دیگران در خارج از کشور به سر می‌بردند. دستورالعمل ۱۹۹۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی چارچوب «حقوقی» است که مقامات ایرانی برای دهه‌ها برای آزار و اذیت بهائیان استفاده کرده‌اند.

به گفته جامعه جهانی بهائی، این شناسایی می‌تواند با هدف نظارت و اخراج آنها از مدارس، دانشگاه‌ها، و مشاغل مورد استفاده قرار گیرد.نقض گسترده و نظام‌مند حقوق بنیادین بهائیان در زمینه «نفرت‌پراکنی تحت حمایت حکومت»، سازمان دیده‌بان حقوق بشر نوشته است که نه تنها بهائیان از حق به جای آوردن دین خود منع شده‌اند بلکه هدف برنامه‌های نفرت‌پراکنی حکومتی نیز بوده‌اند.

یک زن بهائی دیگر، حالا ۳۶ ساله، به دیده‌بان حقوق بشر گفته است: «در کلاس چهارم یا پنجم، معلم داشت از همه درباره دین‌شان می‌پرسید. من به سادگی جواب دادم بهائی هستم و معلم گفت بهائیان انسان‌های خوبی نیستند و بد هستند و من باید وقتی بزرگ‌تر می‌شوم تحقیقاتم را انجام دهم و دینم را تغییر دهم و به والدینم چیزی نگویم.»

در سال ۲۰۰۸، نهادهای امنیتی هفت عضو گروه ویژه هماهنگی ملی جامعه بهائی تحت نام «یاران» را که پس از انحلال محافل روحانی تشکیل شده بود، دستگیر کردند.در تابستان ۲۰۲۲، نیروهای امنیتی به خانه‌های ده‌ها تن از بهائیان یورش برده و حداقل ۳۰ نفر از جمله فریبا کمال‌آبادی و مهوش ثابت، دو عضو برجسته جامعه بهائی که هر دو پیش از این ۱۰ سال زندانی بوده‌اند را دستگیر کردند.

در زمینهٔ «منع دسترسی به تحصیل» نیز این سازمان نوشته که این ممنوعیت از همان سال‌های ابتدایی پس از انقلاب آغاز شده است. دیده‌بان حقوق بشر تأکید کرده است‌ که «منع دسترسی به آموزش دانشگاهی اثری عمیق بر توان جوانان بهائی برای انتخاب حرفه و رشد فکری دارد». در گزارش دیده‌بان حقوق بشر آمده که جامعه بهائی برای مدتی طولانی تلاش کرده این ممنوعیت را از راه‌های حقوقی و رویه‌ای به چالش بکشد، اما تلاش‌های دانشجویان بهائی برای به چالش کشیدن این سیاست در دادگاه‌ها، بارها توسط نهادهای قضایی رد شده است.

سه زن بهائی به دیده‌بان حقوق بشر گفته‌اند که کارفرماهای آن‌ها در بخش خصوصی تحت فشار قرار گرفته بودند تا آن‌ها را اخراج کنند. دیده‌بان حقوق بشر مواردی چون «پرونده روستای ایول در استان مازندران»، «پرونده زمین‌های کشاورزی در روستای کتا در استان کهگیلویه و بویراحمد» و تصرف زمین‌های بهائیان در سمنان و روشنکوه را از جمله مصادره اموال بهائیان در سال‌های اخیر معرفی کرده است.

Resumimos esta notícia para que você possa lê-la rapidamente. Se você se interessou pela notícia, pode ler o texto completo aqui. Consulte Mais informação:

RadioFarda_ /  🏆 13. in İR

Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes

Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.

کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: تبعیض و سرکوب زنان ایران مصداق جنایت علیه بشریت استکمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: تبعیض و سرکوب زنان ایران مصداق جنایت علیه بشریت استکمیته حقیقت‌یاب تعیین‌شده توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل در گزارشی اقدامات حکومت علیه زنان معترض در ایران را مصداق «جنایت علیه بشریت» نامید.
Consulte Mais informação »

همزمان با روز جهانی زن، گزارش کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل از «نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت» در ایران...همزمان با روز جهانی زن، گزارش کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل از «نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت» در ایران...گزارش کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل از نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت جمهوری اسلامی
Consulte Mais informação »

رئیس کمیته حقیقت‌یاب: نام مرتکبان جنایت علیه بشریت در سرکوب اعتراضات ایران مشخص اما محرمانه استرئیس کمیته حقیقت‌یاب: نام مرتکبان جنایت علیه بشریت در سرکوب اعتراضات ایران مشخص اما محرمانه استسارا حسین، رئیس کمیته حقیقت‌یاب شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در گفتگو با هفته‌نامه فرانسوی «لو پوئن» در مورد «سرکوب اعتراضات در ایران» به شرح جزئیاتی درباره گزارش ۵۸۰ صفحه این کمیته پرداخت. این گزارش از خلال بررسی بیش از ۲۷ هزار مدرک و ۱۳۳گفتگو با شاهدان و قربانیان این حوادث تهیه شده است.
Consulte Mais informação »

کمیته حقیقت‌یاب: سرکوب زنان ایران مصداق جنایت علیه بشریت استکمیته حقیقت‌یاب: سرکوب زنان ایران مصداق جنایت علیه بشریت استکمیته حقیقت‌یاب شورای حقوق بشر سازمان ملل، جمهوری اسلامی را مسئول 'خشونت فیزیکی' دانست که به جان‌باختن مهسا امینی منجر شد. این کمیته اقدامات حکومت علیه زنان در ایران را مصداق 'جنایت علیه بشریت' دانست.
Consulte Mais informação »

مهسا امینی؛ ایران: گزارش کمیته‌ حقیقت‌یاب سازمان ملل درباره اعتراضات ۱۴۰۱ قابل راستی‌آزمایی نیستمهسا امینی؛ ایران: گزارش کمیته‌ حقیقت‌یاب سازمان ملل درباره اعتراضات ۱۴۰۱ قابل راستی‌آزمایی نیستستاد حقوق بشر قوه قضائیه ایران در پاسخی مفصل گزارش کمیته مستقل حقیقت‌یاب سازمان ملل مبنی بر«جنایت علیه بشریت» در سرکوب اعتراضات سال ۱۴۰۱ را «غیر قابل راستی‌آزمایی» و «جانبدارانه و سیاسی» خوانده است. این کمیته ویژه سازمان ملل، حکومت ایران را متهم کرده که در واکنش به اعتراضات سال گذشته مرتکب «جنایت علیه بشریت» شده است.
Consulte Mais informação »

سفیر آمریکا در شورای حقوق بشر سازمان ملل، اقدامات «ظالمانه» رژیم ایران علیه شهروندان خود را محکوم کردسفیر آمریکا در شورای حقوق بشر سازمان ملل، اقدامات «ظالمانه» رژیم ایران علیه شهروندان خود را محکوم کردمیشل تیلور، سفیر آمریکا در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، به انتشار نخستین گزارش کمیته حقیقت‌یاب این سازمان درباره «تبعیض نهادینه شده علیه زنان و دختران» در ایران واکنش نشان داد.
Consulte Mais informação »



Render Time: 2025-02-25 11:35:59