اولین گردهمایی ملی مجموعههای نخبهپرور با حضور سید سلمان سید افقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و مسئولان و مربیان ۱۱۰ مجموعه مردمی نخبهپرور در راستای تحقق مردمیسازی کشف، شناسایی و تربیت استعدادها برگزار شد.
به گزارش ایسنا، نخستین گردهمایی ملی مجموعههای نخبهپرور با حضور سید سلمان سید افقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، علی آقامحمدی از اعضای دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، رضا گلشن مهرجردی مدیر کل امور مستعدان و آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان و مسؤولان و مربیان ۱۱۰ مجموعه مردمی نخبه پرور با هدف توانمندسازی، شبکهسازی و تقدیر از مربیان نقطه پرور و برگزیدگان مسابقه نخبگان و تمدنسازی برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه مادامی که مردم در صحنه باشند اهداف حاصل خواهد شد، افزود: بنیادیترین حوزه پرورشی به دست معلمان و مربیان شکل میگیرد، کار ریشهای، فعالیت در حوزه دانشآموزی است و در حوزه تربیت لازم است ظرفیت مردم پای کار بیاید. همانگونه که در حوزههای اقتصاد و فرهنگ اهداف مورد نظر با حضور مردم محقق میشود.
رفیعی اظهار کرد: در این یک سال نزدیک ۱۰۰ مجموعه ورود جدی به این عرصه داشتند و امروز ما بیش از ۱۵۰ مجموعه نخبه پرور در کشور داریم. بسیاری از این مجموعهها، در مساجد حضور دارند و کار آنها این است که در مناطق پیرامونی و شهر خود دانشآموزان برتر را شناسایی و جذب کرده و تحت تربیت و تعلیم قرار میدهند.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
کانونهای مردمی شناسایی و هدایت مستعدان مورد تائید بنیاد نخبگان چه شرایطی دارند؟افزایش سهم و نقش کانونهای مردمی در تأسیس و فعالیت نهادهای توانمندساز و نخبهپرور در دستور کار بنیاد ملی نخبگان قرار دارد.
Consulte Mais informação »
بنیاد نخبگان در حال شناسایی نخبگان هنری، مهارتی و ادبی استرئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری گفت: در حال شناسایی نخبگان مهارتی، هنری و ادبی هستیم که بنیاد نخبگان در این حوزه ورود کرده و قطعاً حمایتها برای افراد متفاوت خواهد بود.
Consulte Mais informação »
برگزاری گردهمایی ملی مدیران مدارس و کانونهای مردمی نخبهپرورگردهمایی ملی مدیران مدارس و کانونهای مردمی نخبهپرور در اردوگاه شهید باهنر برگزار میشود.
Consulte Mais informação »
محرومیت زدایی، پیشرفت اقتصادی و عدالت آموزشی، ۳ حیطه اصلی کار بنیاد علویتهران-ایرنا- عضو هیات مدیره بنیاد علوی گفت: عمده فعالیتهای بنیاد علوی مربوط به آبادانی و پیشرفت کشور است که در سه حوزه محرومیت زدایی، پیشرفت اقتصادی و عدالت آموزشی دنبال میشود.
Consulte Mais informação »
اجرای «برنامه توانمندساز» بنیاد ملی نخبگان در مسیر نخبگیبنیاد ملی نخبگان با اجراییسازی «شیوهنامه شناسایی، رشد و تعالی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی»، از توسعه فعالیتهای نخبگانی دانشجویان صاحب استعداد برتر در مسیر نخبگی بپشتیبانی میکند.
Consulte Mais informação »
نقش نمادین نخبگان در بستر تاریخحوادث قرن ۶۰ هجری موجب تحول در بایستههای فکری، فرهنگی و سیاسی جامعه اسلامی شد و روند نقشآفرینیهای نخبگان را در تعامل با حکومتها و خلافتها به طور کلی تغییر داد.
Consulte Mais informação »