مدیر کلینیک طب پیشگیری و ارتقاء سلامت سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران درباره انواع کمردرد، مشکلات عضلانی_اسکلتی و باورهای غلط در این زمینه به تشریح توضیح داد.
دکتر حسین یاری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه بیماریهای عضلانی_اسکلتی از اهمیت فراوانی برخوردار هستند، اظهار کرد: ابتلا به هر بیماری با یک میزانی از ناخوشی، ناتوانی و یا متاسفانه، مرگ همراه است. به این تعداد «روزهای از دست رفته زندگی» به دلیل ناخوشی، ناتوانی و یا مرگ ناشی از بیماری «بار بیماری» گفته میشود؛ به طور مثال، زمانی که به یک عفونت ویروسی تنفسی مبتلا میشویم ۲ تا ۳ روز از زندگی خود را از دست میدهیم.
وی «آسیب عضلات» را از جمله شایعترین علل کمردرد برشمرد و افزود: نقطه ماشهای، اسپاسم و کشیدگی از جمله آسیبهایی هستند که می توانند در عضلات اطراف ستون فقرات کمری و باسن باعث ایجاد درد شوند. اختلال و آسیب در مفاصل، مانند مفاصل جانبی ستون فقرات ، مفصل هیپ و مفصل ساکروایلیاک میتواند یکی دیگر از علل شایع و البته کمتر شناخته شده کمردرد باشد.
وی ادامه داد: آسیب در «سیستم عصبی» نیز به عنوان منشاء پنجم کمردرد شناخته میشود. این احتمال وجود دارد که دیسک بیرون زده یا زائدههای استخوانی ناشی از آرتروز و ... روی نخاع یا ریشههای عصبی فشار بیاورند و این آسیب سیستم عصبی باعث ایجاد درد در کمر و پاها گردد. به دردی که علت آن فشار روی ریشههای عصبی باشد که از کمر وارد پاها می شوند اصطلاحا «درد سیاتیک» گفته میشود.
نیاز به جراحی در کمتر از ۱۰ درصد کمردردها کدام کمردردها باید جراحی شوند؟ یاری درباره روشهای درمانی کمردرد گفت: طبق بهروزترین مطالعات علمی، کمتر از ۱۰ درصد کمردردها نیاز به اقدام فوری جراحی دارند و در سایر موارد درمان غیرجراحی اولویت دارد. وجود «علامتهای خطر» در فرد مبتلا به کمردرد نشاندهنده شرایطی اورژانسی است که انجام جراحی را گریزناپذیر میکند. اگر افراد به همراه کمردرد خود، «بیحسی در ناحیه تناسلی» را تجربه میکنند باید نسبت به عمل جراحی اورژانسی اقدام کنند.
باورهای غلط در کمر درد انقضای «استراحت مطلق» در درمان کمردرد مدیر کلینیک طب پیشگیری و ارتقاء سلامت سازمان جهاد دانشگاهی علومپزشکی تهران با اشاره به اینکه درمان کمردرد با باورهای غلط نیز همراه است، گفت: یکی از این باورهای غلط در زمینه استراحت کردن حین کمردرد است . حدود ۳۰ سال است پژوهشگران کشورهای توسعه یافته تاکید میکنند دوران «استراحت مطلق» در کمردرد سپری شده است.
یاری با بیان اینکه تشخیص کمردرد از اهمیت فراوانی برخوردار است، اظهار کرد: خوشبختانه دیدگاه مردم در ارتباط با تشخیص کمردرد نسبت به گذشته تغییر کرده است. پرسشهای «آیا برای تشخیص کمردرد حتما نیاز به MRI است؟» و «مواردی که در MRI دیده میشود منشا درد است؟» را مطرح میکنم؛ در پاسخ به این پرسشها باید گفت که MRI نمیتواند به تنهایی ملاک تشخیص درد باشد.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
موضوعهای جهشپذیر و مشارکتپذیر در زیستبوم استان مرکزی شناسایی شونداستاندار مرکزی با تاکید بر اینکه بسیاری از طرحهای نیمهتمام استان امسال باید تعیین تکلیف شوند، گفت: موضوعهای جهشپذیر و مشارکتپذیر در زیستبوم استان باید شناسایی و تعیین شوند.
Consulte Mais informação »
انصاف نیست که ملوان انقدر از ناحیه داوری آسیب ببیند/ مربیان فاسد را محروم کنید!مهدی تارتار معتقد است برای ریشهکن کردن فساد در فوتبال ایران، باید مربیان فاسد محروم شوند.
Consulte Mais informação »
ایجاد پالایشگاههای جامع برای فرآوری گیاهان داروییمعاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه گیاهان دارویی باید تبدیل به اقتصاد ملی شود، گفت: باید در بخش گیاهان دارویی پالایشگاههای جامع احداث شوند.
Consulte Mais informação »
۳۰ درصد فضای آموزشی استان اصفهان غیر استاندار استمدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: حدود ۳۰ درصد از فضای آموزشی استان که حدود ۱۵۰۰ مرکز آموزشی میشود، غیر استاندار است که باید تخریب و نوسازی شوند.
Consulte Mais informação »
برادران عالمیان پینگپنگ را المپیکی کردندنوشاد و نیما عالمیان با صعود به فینال مسابقات انتخابی المپیک آسیا میانه سهمیه المپیک را برای ایران قطعی کردند و تنها در فینال باید مشخص شود کدام یک راهی پاریس میشوند.
Consulte Mais informação »
سمیعی: در زمین نتیجه بگیرید نه با حاشیهسازی/ همه میدانند کدام تیم از داوری سود برده استسرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، گفت: تیم رقیب ما باید در زمین بازی نتیجه بگیرد و دست از حاشیهسازی بردارد، چراکه همه میدانند کدام تیم از داوری سود برده است.
Consulte Mais informação »