کارشناسان در نشست «بازی، اسباببازی، خلاقیت و هنر» به بررسی نقش بازی در پرورش خلاقیت، تاثیر هنر در رشد کودک و اهمیت طراحی جذاب و هدفمند اسباببازیها پرداختند.
به گزارش ایسنا، نشست «بازی، اسباببازی، خلاقیت و هنر» با حضور بهنام زنگی، عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه تربیت مدرس و گرافیست، مهدی زارع، مدرس دانشگاه، موسیقی درمانگر، آهنگساز و تنظیمکننده و معین صدقیفر، طراح گرافیک و تصویرگر و متخصصان حوزه هنر، بازی و موسیقی درمانی برگزار شد.
او درباره رابطه بازی و خلاقیت توضیح داد: ساخت بازی، ناشی از خلاقیت و طراحی است. از بازیهای بسیار ساده که وقتی مهندسی معکوس میشوند بسیار پیچیده هستند تا بازیهای بسیار پیچیده. بازی برگرفته از زندگی واقعی ماست که به یک مدل تبدیل میشود و این یک کار خلاق و اندیشمندانه است. او در ادامه از منظر علومشناختی افزود: امروزه بسیاری از مسیرهای درمان و توانمندسازی یا حتی منظمسازی ذهنی از طریق بازیها صورت میگیرد. این در درمانهای فیزیولوژیک نیز وارد شده است، اما در درمانهای روانی بازی بسیار نقش دارد. به نظر میرسد فرایندی مانند بازی یکی از ابزارهای اصلی علومشناختی است.
او با بیان اینکه رویاهای فعال، همیشه دستمایه خلاقیت هستند، افزود: رویایی که فعال است، میتواند ما را به خلاقیت برساند و اساس رشد ذهنی کودک بر اساس بازی شکل بگیرد. کودک با بازی ذهن و رمزگذاری درباره اشیا به جنبههای نمادی آشنا میشود و به سمت رشد حرکت میکند. هر کسی که خیالورزی سازنده نداشته باشد در آینده به سمت خیالبافی حرکت میکند.
او همچنین بر اهمیت بازی با کودک و تبدیل هر وسیلهای به اسباببازی اشاره کرد و افزود: وقتی کودک میبیند که شما از هر وسیلهای برای او قصه میسازید و بازی کشف میکنید، تقلید میکند و این کار را با هر چیزی انجام میدهد. در مسیر خلاقیت و بازی با اسباببازی، زمانی خلاقیت و اسباببازی نقش دارد که خود کودک آن را بسازد و خلاقیت داشته باشد. در دوران کودکی ما مثل امروز اسباببازی نبود و خود خیالی را لازم داشتیم و میخواستیم بازی کنیم، بنابراین خودمان دست به خلق میزدیم.
این طراح گرافیک بیان کرد: اسباببازی عاملی برای لذت و تفریح کودک است که نقش تربیتی و عاطفی دارد و به لحاظ جسمانی برای کودک میتواند مفید باشد. تصاویر معانی مختلفی دارند، اما مبنایی است که فرایند انتزاع و تجرید، یعنی شکلگیری مفاهیم و بعد تفکر را ایجاد میکند. وقتی یک تصویرگر وارد جریان طراحی اسباببازی میشود، ابتدا باید جهان کودک را بشناسد و بداند که برای چه گروه سنی کار میکند و چه مواردی برای او اهمیت دارد.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
آبگیری سد پاشدان در افغانستان، جریان هریرود را مختل میکندآبگیری سد پاشدان در افغانستان باعث مختل شدن جریان رودخانه هریرود و تأثیر آن بر تامین آب شرب بیش از 2 میلیون نفر در استان خراسان رضوی میشود.
Consulte Mais informação »
بازی، اسباببازی و هویت فرهنگی؛ از گنجینههای بومی تا چالشهای جهانیکارشناسان در نشست «بازی، اسباببازی، فرهنگ و تنوع قومی» به بررسی نقش بازی و اسباببازی در شکلگیری هویت فرهنگی، چالشهای جهانیسازی اسباببازیها و اهمیت حفظ گنجینههای بومی در این حوزه پرداختند.
Consulte Mais informação »
عروسکهای آیینی و افسانهای مهمان جشنواره اسباببازیهمزمان با برگزاری نهمین جشنواره ملی اسباببازی، نمایشگاهی از مجموعه «عروسکهای اقوام ایرانی» در نگارخانه آفتاب مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برپا میشود.
Consulte Mais informação »
فیلم/ خبرنگار تلویزیون وزارت خارجه آمریکا: انگار همه چیز فتوشاپ است!خبرنگار تلویزیون وزارت خارجه آمریکا: همه مجبور شدیم خانههایمان را ترک کنیم، برق نداریم، اینترنت نداریم؛ همه زیرساختها نابود شده و معلوم نیست چه زمانی شرایط درست میشود.
Consulte Mais informação »
کلماتِ مؤثر بر کودکاناین مقاله به تأثیر کلمات والدین بر احساسات و روحیه کودکان میپردازد و از استفاده کلمات منفی و تحقیرآمیز جلوگیری میکند.
Consulte Mais informação »
تأثیر منفی کمبود ید بر سلامت فردیبه گزارش شرق ؛ ید، یک عنصر معدنی ضروری برای سلامتی است که در بدن برای ساختن هورمونهای تیروئیدی مورد نیاز است. در صورتی که دارای کمبود ید باشید، مصرف مکمل ید ممکن است توسط پزشک توصیه شود. این مکمل فواید زیادی برای بدن دارد و البته باید با دقت و به اندازه مصرف شود. یک متخصص غدد مطرح کرد: کمبود ید در بدن انسان منجر به کاهش عملکرد و هوش میشود.
Consulte Mais informação »