دو دبیر و یک عضوِ تشکل دانشجویی و یک عضو بسیج دانشجویی در برنامه رادیویی «شش در دو» به تبیین دیدگاههای خود درباره ویژگیهای یک انتخاب موفق پرداخته و تاکید کردند: عملکرد فعلی نمایندگان مجلس در میزان مشارکت مردم در انتخابات بعدی تاثیر دارد اما نقش شورای نگهبان و عملکرد شوراهای عالی و قوای سه گانه نیز در تامین نظرات جامعه و حضور پر شور مردم پای...
به گزارش ایسنا، «زهرا عظیمی» دبیر سیاسی دفتر تحکیم وحدت، «علی بیات» عضو شورای مرکزی اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی، «حمیدرضا معروفخانی» دبیر واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و «فاطمه رجبی» عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی با حضور در دومین ویژهبرنامه انتخاباتی «شش در دو» که از رادیو گفتوگو پخش شد، ویژگیهای یک انتخاب موفق، عملکرد مجلس یازدهم و چشمانداز انتخابات مجلس دوازدهم را مورد نقد و بررسی قرار دادند.
دبیر واحد سیاسی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ادامه داد: به نظر بنده عملکرد مجلس یازدهم این طور بوده است. سپس فاطمه رجبی در واکنش به سوال مجری برنامه با بیان اینکه عملکرد مجلس و مشارکت مردم میتواند بهم ربط داشته باشد اما نه صد در صد، گفت: مشارکت در انتخابات مجلس یا انتخابات ریاست جمهوری تا قبل از احمدینژاد بر پایه ایده سیاسی در صحنه کشور انجام می شد. این ایده موجب دادن امید به مردم میشد و نخبگان را ترغیب به حضور میکرد.
وی در پیشنهادی، گفت: احزاب و شوراهای شناسنامهدار و اصیل با معرفی نامزدهای خود در انتخابات باید لیست وعدههای نمایندگان را منتشر کنند و در عین حال گزارش عملکرد ماهانه یا سالانه بدهند در این صورت نیازی به گرفتن یقه ۲۹۰ نماینده نیست. وی خاطرنشان کرد: کار مجلس در تصویب قوانین خوب بود مثل اقدام خوب در پایان دادن به امضاهای طلایی و تصویب قانون مالیات خانههای خالی و تصویب قانون جهش تولید مسکن اگرچه مزه شیرین بعضی از این قوانین هنوز به کام مردم ننشسته است.
وی متذکر شد: گفتمانی در جامعه راه افتاده که گویا صد در صد مردم ناامیدند در حالی که لزوما این طور نیست. احساس مردم به تغییر یا امید به تغییر در آنان در مشارکت در انتخابات خودش را نشان نمی دهد بلکه عملکرد قوای سه گانه مثل عملکرد دولت یا قوه قضاییه نشان دهنده این است که تا چه میزان از خواسته های مردم پیاده شده است.معروفخانی گفت: ۲۹۰ نماینده مجلس را باید به صورت کامل دید. نباید صرفا درباره عملکرد نمایندگان کلانشهرها صحبت کرد. در کنار ۳۰ نماینده تهران باید به ۲۶۰ نماینده شهرستانها نیز توجه داشت.
رجبی در واکنش به وی گفت: این سخن یک بخش کار است. ناظران آژانس نباید به بخشهای اصلی تاسیسات هستهای ایران دسترسی میداشتند که نداشتند. این مجلس در این زمینه از مکانیزمهای نظارتی خود به صورت شواف استفاده کرد.با شدت گرفتن مباحثه بین نمایندگان تشکلهای دانشجویی، امین صبحی مجری جلسه بار دیگر از نماینده تشکلهای دانشجویی تک به تک سوال پرسید.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
ساقط کردن هواپیمای اوکراینی و اعتراضات بنزینی در کاهش مشارکت مردم در انتخابات نقش داشتندمحافظهکاران برای انتخابات اسفند ماه در حال کشمکش بین خود هستند؛ کشمکش برای گرفتن بیشترین سهم از فهرست مشترک یا اگر فهرست مشترک هم نشد، ائتلاف و ارایه فهرستهای جداگانه.
Consulte Mais informação »
تقریبا یکچهارم نمایندگان مجلس در رایگیریهای مهم مثل تصویب بودجه حضور ندارندبه گزارش شبکه شرق، غیبت نمایندگان مجلس یا عدم مشارکت در رایگیریها در صحن علنی موضوعی تکراری است که تقریبا در همه دورههای مجلس نیز حواشی به همراه داشته است.
Consulte Mais informação »
عربستان با فوتبال ایران چه میکند؟رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در حالی به پایان رسید که نمایندگان ایران با ارائه بازیهای نهچندان باثبات، عملکرد درخشانی در این دوره نشان ندادند.
Consulte Mais informação »
خطیب جمعه قم: مسئولان زمینه جلب رضایت عمومی را فراهم کنندبه گزارش شبکه شرق، خطیب جمعه قم گفت: از مسئولین انتظار داریم که مشکلات معیشتی مردم و زمینه جلب رضایت عمومی را فراهم کنند که یک مشارکت پرشور در انتخابات ایجاد شود.
Consulte Mais informação »
گروهک نهضت آزادی: به جای انتخابات باید تنور خیابان را گرم کنیم/ هاشمی رفسنجانی سرلیست اعتدالیها در انتخابات شد!در روزهای اخیر گروهک نهضت آزادی عدم مشارکت در انتخابات را تبلیغ و تصریح میکنند ما نمیخواهیم تنور انتخابات را گرم کنید، باید خیابان را گرم نکه داشت!
Consulte Mais informação »
قالیباف: مجلس انقلابی یازدهم در تصویب قوانین تحت تاثیر مافیهای قدرت و ثروت قرار نگرفتقالیباف: *عملکرد مجلس_یازدهم قابل دفاع است *مجلس انقلابی یازدهم در تصویب قوانین تحت تاثیر مافیهای قدرت و ثروت قرار نگرفت *تلاش کردیم مجلس یازدهم را از مجلسی منفعل به مجلسی فعال تبدیل کنیم
Consulte Mais informação »