برنج را در داخل تولید کنیم یا به واردات رو بیاوریم؟

برنج Notícia

برنج را در داخل تولید کنیم یا به واردات رو بیاوریم؟
جامعهرشدواردات
  • 📰 ilnanews
  • ⏱ Reading Time:
  • 70 sec. here
  • 7 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 45%
  • Publisher: 53%

بخش بزرگی از جامعه با توجه به قدرت خرید کم و ذائقه مصرف، به سمت مصرف برنج وارداتی گرایش دارد و این پارادایم باید در برآورد نیاز کشور به این نوع برنج اقتصادی و متعاقب آن در تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی تامین آن لحاظ شود.

تکذیب تصاویر خالی بودن اسکله‌های بندر شهید رجایی از کشتی‌/ ظرفیت اسکله‌ها تکمیل استکارگران تراورس زاهدان: پول درمان را از جیب می‌دهیم

سهرابی نیاز سالانه برنج کشور را با احتساب جمعیت ۸۶‌میلیون نفری و متوسط سرانه مصرف ۳۵کیلوگرم، حدود ۳‌میلیون ‌تن برآورد کرد و گفت: «اما بنا به دلایلی همچون همه‌گیری کرونا و تغییر رژیم غذایی روزانه، سرانه مصرف طبق گزارش مرکز آمار ایران و موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصادی کشاورزی و توسعه روستایی به ۲۷ کیلوگرم رسیده‌است. اگر سرانه مصرف برنج بر اساس گزارش مرکز آمار این عدد باشد، تولید و تامین ۳‌میلیون ‌تن برنج، نیاز ۱۱۱‌میلیون نفر را برآورده می‌کند.

به‌رغم ثابت‌ماندن نرخ ارز ترجیحی و همچنین قیمت جهانی برنج وارداتی نسبت به سال‌گذشته و به‌رغم تمام تمهیدات نظارتی تاکنون شاهد افزایش حدود ۵۰‌درصدی قیمت برنج وارداتی در سطح بازار بوده‌ایم. با توجه به اینکه برنج خارجی مورد مصرف مستقیم ۶ دهک کم‌برخوردار درآمدی کشور است و این کالا همواره به‌عنوان محور امنیت غذایی و دومین کالای استراتژیک کشور مطرح بوده، لذا اتخاذ تدابیر فوری در این راستا عاجل و ضروری به‌نظر می‌رسد.

سخنگوی انجمن واردکنندگان برنج ایران در پاسخ به سوالی مبنی‌بر ارزیابی موضوع مطرح‌شده از سوی وزارت جهادکشاورزی مبنی‌بر تامین نیاز برنج بازار داخلی و بی‌نیازی از واردات در ماه‌های پیش‌رو گفت: اگر این ادعا وجود دارد که تولید داخلی برای تامین نیاز بازار کافی است و دیگر نیازی به واردات نداریم، باید توضیح داده شود که چرا اخیرا قیمت انواع برنج در بازار به‌گفته وزارت صمت، تا 50‌درصد افزایش یافته‌است؟ چطور می‌توان ادعا کرد بازار تامین‌شده و متعادل است در حالی‌که با چنین نوسانات قیمتی مواجه هستیم و معاون...

Resumimos esta notícia para que você possa lê-la rapidamente. Se você se interessou pela notícia, pode ler o texto completo aqui. Consulte Mais informação:

ilnanews /  🏆 10. in İR

جامعه رشد واردات برنامه ریزی

Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes

Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.

پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شدتهران- ایرنا- مجری طرح گندم و برنج وزارت جهاد کشاورزی، تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن برنج در سطح ۷۵۰ هزار هکتار اراضی را در سال‌جاری را پیش بینی کرد.
Consulte Mais informação »

ارز اختصاصی به واردات خودرو از محل ارز آزاد استارز اختصاصی به واردات خودرو از محل ارز آزاد استوزیر صمت در جمع خبرنگاران بر تامین نهاده‌های مورد نیاز تولید در صنایع به ویژه صنعت خودرو تاکید کرد و منبع ارز واردات خودرو را ارز آزاد عنوان کرد.
Consulte Mais informação »

۶ تُن برنج خشکه‌کاری‌شده در گلستان برداشت می شود۶ تُن برنج خشکه‌کاری‌شده در گلستان برداشت می شودرئیس جهادکشاورزی گلستان با اشاره به نزدیک‌شدن به پایان برداشت شالی در این استان گفت: امسال پیش‌بینی می‌شود در استان گلستان حدود شِش تُن برنج خشکه‌کاری‌شده تولید شود.
Consulte Mais informação »

به خودکفایی برنج نزدیکیم/ افزایش ۱۲ درصدی عملکرد در شالیزارها/ درخواست تمدید ممنوعیت واردات برنجبه خودکفایی برنج نزدیکیم/ افزایش ۱۲ درصدی عملکرد در شالیزارها/ درخواست تمدید ممنوعیت واردات برنجرئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، با بیاناینکه امروز در ۱۹ استان شاهد کشت برنج هستیم و به مرز خودکفایی نزدیکیم، گفت: خواستار تمدید ممنوعیت چهار ماهه واردات برنج هستیم.
Consulte Mais informação »

خبر جدید وزیر صمت درباره واردات خودروخبر جدید وزیر صمت درباره واردات خودروبه گزارش شبکه شرق، وزیر صمت در خصوص واردات خودرو و اصلاح بخشنامه واردات خودرو‌های کارکرده گفته است: «با خودروسازان در جهت افزایش تولید صحبت‌هایی داشته‌ایم و در حال برنامه ریزی هستیم.
Consulte Mais informação »

واردات بی رویه برنج عامل نارضایتی کشاورزان/ با مدیریت منابع ارزی خودکفا می‌شویمواردات بی رویه برنج عامل نارضایتی کشاورزان/ با مدیریت منابع ارزی خودکفا می‌شویممدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران کشور گفت: با اختصاص ارز دولتی واردات برنج به زیرساخت‌های کشت برنج در کشور خودکفا می‌شویم.
Consulte Mais informação »



Render Time: 2025-02-24 19:05:24