وزارت بهداشت اعلام کرده است: ۱۵۱ نفر در کشور به بیماری تب دنگی مبتلا شدهاند؛ ۴۰ شهر درگیر پشه آئدس هستند.
به گزارش مشرق، با مبتلا شدن یک نفر در تهران به تب دنگی، زنگ خطر این بیماری ویروسی در پایتخت هم به صدا درآمد. هر چند طبق اظهارات معاون بهداشت وزارت بهداشت، این بیماری به تهران نرسیده و فرد مبتلا نیز مسافر بوده است که خارج از تهران به این بیماری دچار شده ولی نباید نسبت به شیوع تب دنگی در تهران بیتفاوت بود، چرا که هم اکنون ۴۰ شهر در ایران درگیر پشه آئدس مهاجم هستند.
بنابراین مهمترین راه برای کنترل این بیماری، جلوگیری از تخمگذاری پشه آئدس است؛ پشهای که در آبهای کوچک راکد مثل زیرگلدانی یا داخل تایر فرسوده خودرو تخمگذاری میکند و نکته اینکه در شرایط سخت هم تخم این پشه زنده میماند. وی با تاکید بر اینکه صید پشه آئدس در روز که فعالیت خود را آغاز میکند باید انجام شود، افزود: همکاران بهداشتی ما گاهی در ۲ استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان در دمای ۴۵ تا ۵۰ درجه در حال تلاش برای شناسایی و مهار نقاط دارای پشه آئدس هستند و خشکی نقاط مختلف که بر اثر گرما به وجود آمده و محدودیت زیستی برای پشه به وجود آورده نباید ما را غافل کند، زیرا با یک بارندگی دوباره طی کمتر از ۲ هفته شاهد زاد و ولد پشهها در این مناطق خواهیم بود.
عبدالرضا میراولیایی در گفتوگویی درباره آخرین وضعیت مقابله با پشه آئدس گفت: تغییرات اقلیمی باعث گسترش پشه در کشورهای مختلف شده است. همچنین لازم است همه دستگاههای اجرایی، اقدامات لازم را که عمدتا فعالیتهای مرتبط با بهسازی محیط برای از بین بردن زیستگاههای مساعد لارو پشه است، به نحو مطلوب انجام دهند.آیا تب دنگی یا بیماری دانگ میتواند اپیدمی بعدی کشورمان باشد؟ برای پاسخ به این سؤال روزنامه جوان به سراغ دکتر کوروش هلاکویی نائینی اپیدمیولوژیست و استاد دانشگاه تهران رفته و با وی به گفتگو نشسته که در ادامه می خوانید.خیر این بیماری مانند کرونا نیست.
در قسمت جنوب هم رفت و آمد ایرانیها بسیار زیاد است. با تمام اینها، اما احتمال اینکه این بیماری به شکل کرونا در بیاید وجود ندارد. علاوه بر اینکه گسترش بیماری قابل پیشگیری است و میتوان با آگاهیهای از تکثیر این پشه و همچنین از گزیدهشدن توسط آن جلوگیری کرد.این پشه تا پنج سال پیش در ایران وجود نداشت و تصور بر این است که این پشه از طریق گیاهان بامبویی که وارد کشور شد توانسته به ایران هم راه پیدا کند و این گیاهان حامل تخم پشههای آئدس مهاجم بودهاند.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
زیر و بم بیماری تب دِنگی؛ چگونه از شر پشه «آئدس» در امان بمانیم؟گرگان- ایرنا- رییس انجمن ویروسشناسی ایران با تشریح علائم تب دنگی و چگونگی در امان ماندن از ابتلا به این بیماری گفت: عامل اصلی این بیماری، گزش پشه آئدس است.
Consulte Mais informação »
هیچ موردی از بیماری تب دنگی در آستارا مشاهده نشده استآستارا - ایرنا - رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان آستارا گفت: هیچ موردی از بیماری تب دنگی و صید پشه آئدس در شهرستان آستارا مشاهده نشده است.
Consulte Mais informação »
وجود پشه آئدس در ۴۰ شهر ایران/ خونخواری پشه در صبح و غروبرییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، از بهسازی محیط، آموزش مردم و آگاهی بخشی عمومی به عنوان مهم ترین راه های مقابله با پشه آئدس و تب دنگی نام برد.
Consulte Mais informação »
مشاهده پشه آئدس در آذربایجانشرقی/ ابتلا به تب دنگی گزارش نشده استتبریز- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به مشاهده پشه آئدس در شهرستان کلیبر، گفت: تاکنون ابتلا افراد به بیماری تب دنگی در این استان گزارش نشده است.
Consulte Mais informação »
علائم و راههای مقابله با «تب دنگی»/هیچ موردی از «تب دنگی» در سمنان نداشتیمرئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: تاکنون هیچ موردی از پشه «آئدس» و ابتلا به و «تب دنگی» در این استان مشاهده نشده است.
Consulte Mais informação »