با وزش نسیم تابستانی، پر کردن اوقات هزاران نوجوان و جوان در دستور کار دهها سازمان اداره، ارگان دولتی، خصوصی و ... قرار میگیرد. از ابتدای شروع فصل تابستان با گشتی کوتاه در خیابانها و کوچههای شهرها میتوان تراکتها و پارچههای تبلیغاتی حاوی برنامههای مراکز آموزشی و هنری و ...
از این رو با توجه به رشد آسیبهای اجتماعی و میلیونها ساعت فراغت نسل جوان در تابستان ضرورت طرحریزی و اجرای هدفمند برنامههای جذاب و ارزشی احساس میشود. این در حالی است که به نظر کارشناسان، ما از لحظه تولد تا مرگ اوقات فراغت داریم اما این بحث متأسفانه فقط در تابستان داغ میشود و در مهر فروکش میکند.
سید عباس موسوی عابدی دکترای جامعهشناسی در تعریف اوقات فراغت اظهار میکند: رهایی از کار و اشتغالات زندگی برای کسب آرامش و آسایش بیشتر اوقات فراغت نام دارد که سه ویژگی عمده فراهم کردن آرامش روحی، ایجاد آرامش فکری و ذهنی و ایجاد آمادگی جسمانی برای کار بهتر و بیشتر در این مبحث حائز اهمیت است. دیدگاه دیگری معتقد است که اوقات فراغت در کنار اوقات کار قرار میگیرد و فرصتی است که نباید به بطالت سپری شود بلکه باید از آن برای پاسخگویی به حس کمالجویی بهرهبرداری گردد.
ابراهیمی اظهار کرد: متأسفانه سازمانهای درگیر با مسائل جوانان، قیم و متولی جوانان شدهاند و تاکنون حتی به بسیاری از نیازهای جوانان نتوانستند پاسخ دهند از این رو مسئولان میخواهند وضعیت اوقات فراغت را از طریق بخشنامه درست کنند و بعد بیلان کاری ارائه نمایند در حالی که اوقات فراغت باید فارغ از اجبار و آزادانه باشد و بر تجربه و عمل تکیه کند نه تئوری.
سید عباس موسوی عابدی در ادامه با بیان اینکه باید تابستان را متحول کننده دید نه پارکینگ گونه، مشکلات اوقات فراغت را در چگونگی برنامهریزی میدانند و اظهار کرد: باید زیرساختها را آماده کرد تا متناسب با سلایق و علایق طبقات مختلف اجتماعی ساز و کاری نو در مقولههای فرهنگی تعریف شود. نه آنکه اوقات فراغت بستری با آسیبهای اجتماعی بر روی جوانان بگشاید.
وی افزود: با وجود آنکه سرمایه دولت در زمینه اوقات فراغت زیاد است اما به شهرستانها کمتر اختصاص مییابد، به همین دلیل کارهای جدیدی در این رابطه صورت نمیگیرد.مهری پالایی، یکی از بانوان حوزه تعلیم و تربیت نیز در رابطه با مشکلات موجود در مقوله اوقات فراغت گفت: متأسفانه تاکنون رسیدن به لذتی که در یک فعالیت خاص اوقات فراغت به آدمی دست میدهد امکانپذیر نبوده؛ زیرا برنامهریزی برای اوقات فراغت خیلی محدود است.
Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes
Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.
وبا ؛ بیماری روزهای گرم سال/ ۱۸ توصیه بهداشتی که باید جدی بگیریموبا یکی از بیماریهای شایع جهان است که از طریق باکتری به نام ویبریوکلرا و بیشتر در روزهای گرم سال به خصوص فصل تابستان در انسان بروز میکند.
Consulte Mais informação »
یزدگردی با هدف آشنایی با تکایا، حسینیهها و معماریهای سنتی یزدمسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان یزد به تشریح برنامه های اوقات فراغت این مجموعه در ایام تابستان پرداخت.
Consulte Mais informação »
علائم سیروز کبدی در زنان متقاوت از مردان است؟سیروز کبدی، وضعیت جدی در سلامت افراد است که در آن بافت سالم کبد به بافت آسیب دیده تبدیل میشود و عملکرد کبد را بهطور قابل توجهی مختل میکند.
Consulte Mais informação »
چند نکته در مورد شامپوهای بدون سولفاتشامپوی بدون سولفات به واژه باب روز در حوزه مراقبت از مو تبدیل شده است که در سراسر جهان شنیده میشود اما واقعا چیست و این محصول چه کار میکند؟
Consulte Mais informação »
بررسی روشهای کاربردی هوش مصنوعی در آموزشاولین همایش ملی هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی ریاستجمهوری در مهر سال جاری برگزار میشود.
Consulte Mais informação »
حسینیه دختر آخوند؛ مجلس عزایی که بانی آن یک زن است+ تصویربرنامه عزاداری در این حسینیه در دهه اول محرم است که با زیارت عاشورا آغاز میشود و بعد هم سخنران به ذکر مصیبت می پردازد و پذیرایی مختصری هم از عزاداران میشود.
Consulte Mais informação »