از تعامل قوا تا تعادل سیاسی

Brasil Notícia Notícia

از تعامل قوا تا تعادل سیاسی
Brasil Últimas Notícias,Brasil Manchetes
  • 📰 isna_farsi
  • ⏱ Reading Time:
  • 68 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 30%
  • Publisher: 63%

رهبر انقلاب روز گذشته تاکید کردند در مسائل مهم باید یک صدای واحد از دولت و مجلس شنیده شود، بنابراین به نظر می‌رسد این بار تعامل مجلس و دولت باید در انظار و افکار عمومی نیز دیده و شنیده شود. به عبارتی این تعامل باید منجر به ایجاد انسجام اجتماعی شود.

به گزارش ایسنا، امیرعباس نوری در سرمقاله وطن امروز چنین نوشت: رهبر انقلاب در دیدار دیروز نمایندگان دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی وظایف و تکالیف مهمی را برای نمایندگان مطرح کردند. در این میان اما به نظر می‌رسد این دوره، پارلمان ماموریت‌های مهم‌تری نسبت به دوره‌های دیگر دارد؛ ماموریت‌هایی که تراز مجلس شورای اسلامی را به مراتب نسبت به دوره‌های گذشته ارتقا می‌دهد.

غیر از برخی توصیه‌ها که مربوط به تکالیف نمایندگی است، رهبر انقلاب ۲ تکلیف مهم برعهده مجلس شورای اسلامی گذاشتند. اول؛ تعامل با دولت و دوم؛ تمرکز مجلس بر سیاست خارجی با محوریت خنثی‌سازی تحریم‌ها. ۱- برای نخستین بار در تاریخ جمهوری اسلامی ایران، مجلس و دولت تقریبا همدوره هستند. این موضوع باعث می‌شود نوع تعاملات این ۲ قوه، زیربنای حرکت تقنینی و اجرایی کشور را ایجاد کند. رهبر انقلاب همواره مجلس را به تعامل با دولت فراخوانده‌اند. استدلال ایشان نیز همواره این بوده است که دولت در میدان اجرا است و مجلس باید ضمن همدلی با دولت، تعامل سازنده را در قبال دولت در پیش گیرد. البته پس از انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری، این تکلیف بر تعامل و انسجام بسیار معنادار است.

مجلس اکنون در موضع تعامل است. البته این امر مهم، نافی ادای تکالیف قانونی نمایندگان بویژه در نظارت بر دولت نیست و از همه مهم‌تر، این تعامل، به منزله چراغ سبز به رئیس‌جمهور منتخب برای رای اعتماد به فهرست وزرای احتمالی نیست.

۲- مجلس شورای اسلامی حالا موظف و مکلف شده است در حوزه سیاست خارجی بویژه مقابله با تحریم‌ها؛ هم در حوزه مذاکره و توافق و هم در حوزه خنثی‌سازی در میدان باشد. به عبارتی اکنون یکی از مهم‌ترین تکالیف مجلس، قانون‌گذاری و در واقع سیاست‌گذاری برای سیاست خارجی کشور است. رهبر انقلاب در این باره مورد قانون راهبردی مجلس را مثال زدند. ایشان حتی از برخی افراد که در دوران تبلیغات انتخابات اخیر قانون راهبردی مجلس را هدف حمله قرار داده بودند، انتقاد کردند.

Resumimos esta notícia para que você possa lê-la rapidamente. Se você se interessou pela notícia, pode ler o texto completo aqui. Consulte Mais informação:

isna_farsi /  🏆 2. in İR

Brasil Últimas Notícias, Brasil Manchetes

Similar News:Você também pode ler notícias semelhantes a esta que coletamos de outras fontes de notícias.

۸۴ نماینده از ۱۲ ملیت؛ «میهن‌پرستان راست افراطی» برای تصاحب مناسب کلیدی اروپا بپا می‌خیزند۸۴ نماینده از ۱۲ ملیت؛ «میهن‌پرستان راست افراطی» برای تصاحب مناسب کلیدی اروپا بپا می‌خیزندجردن باردلا که تا پیش از این به عنوان یکی از گزینه‌های پست نخست‌وزیری در فرانسه مطرح بود، حالا قرار است سومین جناح بزرگ سیاسی در پارلمان اروپا را رهبری کند.
Consulte Mais informação »

دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران؛ شهروندان سرخورده همچنان با صندوق‌های رای قهر می‌مانند؟دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ایران؛ شهروندان سرخورده همچنان با صندوق‌های رای قهر می‌مانند؟بیش از ۲۰ سال پیش، علی خامنه‌ای، رهبر ایران در نماز جمعه تهران در برابر نمازگزاران ایستاد تا آمریکا را به خاطر «ناامیدی» شهروندان این کشور از نظام سیاسی خود سرزنش کند.
Consulte Mais informação »

با مذاکرات آتش‌بس در غزه با روحیه مثبت برخورد کردیمبا مذاکرات آتش‌بس در غزه با روحیه مثبت برخورد کردیمرئیس دفتر سیاسی جنبش حماس بر تعامل مثبت با مذاکرات آتش‌بس در غزه تاکید کرد.
Consulte Mais informação »

فیلم/ از شمال تا جنوب از شرق تا غرب، مردم آماده یک انتخاب دیگرفیلم/ از شمال تا جنوب از شرق تا غرب، مردم آماده یک انتخاب دیگرفیلم/ از شمال تا جنوب از شرق تا غرب، مردم آماده یک انتخاب دیگر
Consulte Mais informação »

از کاهش قدرت ماکرون تا بن‌بست سیاسی؛ پیش‌بینی آسوشیتدپرس از انتخابات فرانسهاز کاهش قدرت ماکرون تا بن‌بست سیاسی؛ پیش‌بینی آسوشیتدپرس از انتخابات فرانسهحتی در بهترین سناریوها نیز انتخابات پارلمانی فرانسه موجب کاهش قدرت امانوئل ماکرون خواهد شد و اختیارات او در سیاست خارجه و سیاست‌های دفاعی کاهش خواهد یافت.
Consulte Mais informação »

الگوی گفت‌وگو و تعامل سازنده با جهان چیست؟/ از تجربه‌ها تا فرصت‌هاالگوی گفت‌وگو و تعامل سازنده با جهان چیست؟/ از تجربه‌ها تا فرصت‌هاامروز (۲۳ تیر) 'سالروز ملی گفت‌وگو و تعامل سازنده با جهان' است، روزی که برجام تصویب شد و کشورمان با امید به رفع تحریم‌ها تمامی تعهدات خود را انجام داد اما نتیجه‌ای جز تمدید و افزایش تحریم‌ها با خروج آمریکا از برجام برای ملت ایران نداشت، با این‌حال دولت شهید رئیسی با سیاست خارجی پویا به تعامل سازنده با کشورهای توسعه‌یافته پرداخت و دستاوردهای...
Consulte Mais informação »



Render Time: 2025-02-25 00:47:41